Hackfoirtstraat 27

5975 XN Sevenum
€ 259.000,- k.k.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte 90 m2
  • Perceeloppervlakte 329 m2
  • Bouwjaar
  • Inhoud 365 m3
  • Slaapkamers 3
  • Tuin Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Deze hoekwoning is een unieke kans om een eigen stempel te drukken, een ruim en goed gelegen woning op loopafstand van het centrum van Sevenum. De woning biedt een zee van mogelijkheden en wacht op creatieve ideeën om de perfecte plek te maken om thuis te komen.

De locatie van de woning is ideaal, want Sevenum biedt een uitgebreid aanbod aan voorzieningen zoals meerdere basisscholen, diverse sportverenigingen en een bruisend verenigingsleven. De dorpskern heeft een grote keuze aan supermarkten, winkels en gezellige horeca waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en ontspannen avonden. Bovendien is de woning uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen Venloseweg, die aansluit op de A67 en de A73 ter hoogte van Trade Port West. Hierdoor zijn omliggende regio’s zoals Eindhoven, Venlo en het Duitse achterland goed te bereiken.

Begane grond
Bij binnenkomst in deze woning bevindt u zich in de hal, waar u een toilet met wandcloset, de meterkast en de trap naar de overloop vindt. De woon- en eetkamer zijn licht en ruim dankzij de grote raampartijen die deze doorzonkamer kenmerken. De dichte keuken is voorzien van een praktisch keukenblok en biedt veel mogelijkheden om uw eigen keukenideeën te verwezenlijken. In de keuken is tevens de trappenkast gesitueerd, waar u toegang heeft tot de kruipruimte.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers: één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van de woning. De kamers zijn van prima formaat en bieden volop ruimte om naar eigen smaak te moderniseren. Ook is er een badkamer met douchehoek, wastafel en witgoedaansluitingen aanwezig.

2e Verdieping
Bereikbaar middels vlizotrap komt u op de zolderverdieping met opstelling cv-installatie (Nefit-2011) en voorzien van twee dakramen.

Tuin
De diepe tuin biedt veel mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten. Ook is er een vrijstaande stenen berging aanwezig die eventueel uitgebreid en omgebouwd kan worden tot garage. De eigen oprit biedt bovendien ruimte tot maar liefst 3 auto’s. Kortom, volop mogelijkheden om van deze tuin een heerlijke buitenruimte te maken waar u kunt genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden
– Mooie ligging aan rustige straat;
– Bouwjaar 1969;
– Woonoppervlakte ca. 90 m2;
– Perceeloppervlakte 329 m2;
– Eigen oprit met vrijstaande stenen berging;
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Projectnotaris:
De notariskeuze is voor verkoper een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst en is derhalve aan verkoper voorbehouden. Het notariskantoor voor de overdracht zal derhalve Dirkzwager Notarissen uit Nijmegen worden.

Kaart

Direct zoeken: