Rector de Fauwestraat 24

5964 AE Meterik
€ 1.250,- p/m
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging
  • Woonoppervlakte 130 m2
  • Perceeloppervlakte 179 m2
  • Bouwjaar 2022
  • Inhoud 350 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Tuin rondom

Omschrijving

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning in de kern Meterik, maar op fietsafstand van het centrum van Horst? Deze fraaie levensloopbestendige woning wordt momenteel gebouwd en heeft een woonkamer, open keuken, badkamer, apart toilet en twee slaapkamers. Ook is er een eigen tuin met tuinberging. De woning is van alle gemakken voorzien; gasloos, zonnepanelen, warmtepomp dus volledig voorbereid op de toekomst.

Meterik is één van de dorpen in de gemeente Horst aan de Maas en grenst aan de westzijde van Horst. Aan de zuidkant van Meterik stroomt de Kabroeksebeek en in het noordwesten zijn de Schadijkse bossen. Ook het Rotven aan de zuidoostzijde, een klein bosgebiedje, nodigt uit voor een wandeling. In het dorp zijn onder andere een basisschool, (eet)cafés, multifunctioneel centrum en sporthal. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven met cultuur-, sport- en ouderenverenigingen. Elke week zijn er de marktkramen van een bakker, slager en visboer te vinden. Het gezellige centrum van Horst met een breed scala aan voorzieningen ligt op een steenworp afstand van deze woning en is met de fiets of de auto gemakkelijk te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Via de voordeur aan de voorzijde van de woning komt u binnen in een ruime hal, met een breedte van 1,92 kun je hier ook met een rolstoel prima binnenkomen. Aan de rechterzijde is de trapopgang naar de verdieping en rechtdoor is de toiletruimte met een zwevend closet en fonteintje. De woonkamer met aangrenzende keuken hebben een lengtemaat van 11,72, gewoon ruim dus. Omdat de woning vanuit de nieuwbouw wordt opgeleverd is het aan jezelf wat voor vloer je wilt leggen. De keuken wordt uiteraard wel gewoon voor je geplaatst en heeft diverse inbouwapparatuur. In de inpandige berging is voldoende ruimte voor je wasmachine en droger. De slaapkamer en badkamer op de begane grond maken het een echte levensloopbestendige woning. De badkamer met grote inloopdouche, zwevend closet en wastafel grenzen aan de slaapkamer.

Eerste verdieping:
Op de verdieping is een grote open ruimte waar je met gemak een tweede en/of derde slaapkamer zou kunnen maken. Er is een technische ruimte voor de warmtepomp.

Bijzonderheden:
– Gasloos wonen, dus helemaal klaar voor de toekomst;
– Voorzien van zonnepanelen én warmtepomp;
– Huurprijs is € 1.250,- per maand;
– Borg minimaal 2 x de maandhuur;
– Onder voorbehoud goedkeuring eigenaar;
– Huisdieren niet toegestaan;
– Vereisten kandidaat huurder: Minimaal bruto inkomen is 3 x de maandhuur.

U kunt uw interesse kenbaar maken via ons kantoor, waarna we een verhuurgesprek met u plannen. Nadat u een eventuele huurtoezegging doet zal er alvorens goedkeuring aan de eigenaar te vragen een screening plaatsvinden.

Hierbij worden de volgende zaken gescreend:
-ID check;
-Kredietwaardigheidscheck Focum;
-Kredietwaardigheidscheck EDR;
-Integriteitsverklaring;
-Bewijs van inkomen;
-Verhuurdersverklaring;
-Werkgeversverklaring.

Deze screening vindt vertrouwelijk plaats via onze partner NVM Woontoets (Validata Group).

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: