Wilhelminaplein 7D

5961 ES Horst
€ 1.250,- p/m
  • Type
  • Ligging
  • Woonoppervlakte 86 m2
  • Perceeloppervlakte
  • Bouwjaar 2021
  • Inhoud 260 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

Midden in het Horster centrum en onderdeel van het appartementengebouw “De Kuyperij” wordt dit fraai appartement met balkon aan de Loevestraat zijde aangeboden.

INDELING APPARTEMENT
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan het einde van de galerij. Geen voorbijgangers dus. De hal geeft toegang tot de meterkast, de technische ruimte waar ook de wasmachine-aansluiting is en vanuit de hal zijn tevens de twee slaapkamers bereikbaar (4,94 x 3,10 en 3,00 x 3,50). De badkamer heeft een inloopdouche en vaste wastafel. Er is een toiletruimte welke apart van de badkamer is. Hier is een fonteintje. De woonkamer is echt ruim van opzet en heeft een groot balkon welk uitkijkt op de Loevestraat. De ruime L-vormige aanbouwkeuken is van moderne apparatuur voorzien.

HORST
Horst is een aantrekkelijke plaats om te wonen. De gemeente Horst aan de Maas heeft 16 omringende kerkdorpen met in totaal ongeveer 42.000 inwoners. In de kern Horst wonen bijna 13.000 inwoners. De kern Horst ligt aan de snelweg A73 tussen Venlo en Venray in. Het snelgroeiende, grote logistieke gebied Klavertje 4/Greenport Venlo ligt op steenworp afstand. Horst heeft een uitgebreid en gezellig winkelgebied in het centrum met cafés en restaurants voor alle smaken. Daarnaast beschikt Horst over veel sportverenigingen en een rijk verenigingsleven. Ook medische faciliteiten zijn in het dorp goed vertegenwoordigd. Op het gebied van onderwijs beschikt de kern Horst over een drietal basisscholen en een grote middelbare school, het Dendron College.

APPARTEMENTENGEBOUW DE KUYPERIJ
Als toekomstige bewoner van dit luxe appartement bent u verzekerd van een leven lang zorgeloos wonen. Het appartement wordt namelijk gerealiseerd volgens hoge normen op het gebied van gezondheid, milieu en energie.
Er is een eigen parkeerplek met mogelijkheid om uw elektrische auto te laden en daarnaast is er een berging in de stallingsgarage. Via een handzender wordt de garagepoort van de stallingsgarage geopend en automatisch gesloten. De entree, met daarin het bellentableau, het trappenhuis en de lift, is zowel via de hoofdingang als via de stallingsgarage te bereiken met een eigen toegangssleutel. Daarnaast is het gebouw zodanig ontworpen dat zorgbehoevende mensen prettig kunnen wonen, want het gehele complex is via nul treden bereikbaar. Via de entree is de brancardlift te bereiken. De naam vertelt het al, want de lift is groot genoeg voor een brancard.

BIJZONDERHEDEN
– Huurprijs is € 1.250,- per maand;
– Servicekosten € 47,15 per maand;
– Borg minimaal 1 x de maandhuur;
– Onder voorbehoud goedkeuring eigenaar;
– Huisdieren in overleg;
– Vereisten kandidaat huurder: Minimaal bruto inkomen is 3 x de maandhuur.

U kunt uw interesse kenbaar maken via ons kantoor, waarna we mogelijk een bezichtiging met u plannen. Nadat u een eventuele huurtoezegging doet zal er alvorens goedkeuring aan de eigenaar te vragen een screening plaatsvinden.

Hierbij worden de volgende zaken gescreend:
-ID check;
-Kredietwaardigheidscheck Focum;
-Kredietwaardigheidscheck EDR;
-Integriteitsverklaring;
-Bewijs van inkomen;
-Verhuurdersverklaring;
-Werkgeversverklaring.

Deze screening vindt vertrouwelijk plaats via onze partner NVM Woontoets (Validata Group).

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: