Meterikseweg 59

5961 CT Horst
€ 439.000,- k.k.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan drukke weg
  • Woonoppervlakte 122 m2
  • Perceeloppervlakte 1.585 m2
  • Bouwjaar 1955
  • Inhoud 513 m3
  • Slaapkamers 3
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

Aan de noordwestkant van Horst bevindt zich deze ruime vrijstaande woning met een grote, diepe tuin op het zuiden. Deze karakteristieke woning wacht op een nieuwe eigenaar die er helemaal zijn eigen woning van kan maken. Ondanks het op onderdelen gedateerde interieur, biedt het een unieke kans voor een koper met visie en ambitie. De woning straalt aan de buitenzijde karakter uit met haar brede vooraanzicht en ruime perceel van maar liefst 1585 m². Bij binnenkomst valt de ruime indeling op, die de mogelijkheid biedt om de binnenruimtes op eigentijdse wijze aan te passen. Hoewel verduurzaming en modernisering aan de orde zijn, maakt juist dat dat de nieuwe eigenaar er helemaal zijn eigen stempel op kan drukken.

De ligging van de woning is centraal in de omgeving, in de nabijheid van diverse supermarkten, winkels, restaurants sportclubs en basis- en middelbaar onderwijs. Aan de zuidkant van Horst is het treinstation, van waaruit je richting Venlo en Eindhoven kunt reizen. Via de uitvalswegen zijn de A67 (Eindhoven-Venlo) en A73 (Roermond-Venray) goed bereikbaar. Zowel Eindhoven airport als Düsseldorf airport zijn slechts 50 minuten verwijderd.

Indeling:

Begane grond:
Bij deze woning ligt de voordeur aan de voorzijde. Je komt binnen in de entree, waar zich de meterkast, de verbinding naar de keuken en woonkamer en de trap naar de eerste verdieping zich bevinden. De ruime woonkamer heeft aan drie kanten ramen, waardoor je hier geniet van een ruime portie aan natuurlijk licht. Net als vanuit de hal is de keuken ook bereikbaar via de woonkamer. De keuken biedt de mogelijkheid tot deels gebruik als eetkamer en heeft tevens een deur naar de kelder onder de trap en een klassiek balkenplafond. Vanuit de keuken kom je in de zeer riante berging. Naast dat deze nu toegang biedt tot een toiletruimte, een doucheruimte, een muurkast en de achtertuin, liggen hier ook mogelijkheden tot herindeling en verruiming van het leefgedeelte. De gehele berging is voorzien van een zolder.

Eerste verdieping:
Via de trap kom je op de overloop. Vanuit hier kun je je naar de badkamer en drie slaapkamers begeven. De badkamer is voorzien van zowel een douche als een bad. Daarnaast bevinden zich er een WC en een wastafel. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van een ruime muurkast.

Tweede verdieping:
Via een manluik is de bovenste verdieping te bereiken. Dit is een niet begaanbare zolder.

Bijgebouwen:
Rechts naast de woning is een riante carport. Vanuit hier is ook te achtertuin te bereiken. Achter de woning bevinden zich drie bijgebouwen. Een van deze gebouwen is een hobbykas van 24 m² die je zo weer in gebruik kunt nemen om je eigen groente te telen. Ook is er een schuur die dient als volière met buitenverblijf. Het derde gebouw is een schuur van maar liefst 56 m². Deze schuur is voorzien van een eenvoudige keukenblok en twee grote bergingen. De ideale ruimte voor de doe-het-zelver of voor degene met een klein bedrijf aan huis.

Exterieur:
De bescheiden voortuin van de woning is een onderhoudsvriendelijke strook langs het trottoir, dat via de linkerzijde breed doorloopt richting de achtertuin. De achtertuin zelf is voorzien van een ruime overkapping die mogelijkheid biedt voor een zitgelegenheid. Het terras onder deze overkapping loopt door tot aan de carport. Verder is de tuin voorzien van een groot gazon en diverse beplanting.

Bijzonderheden:
– Volop mogelijkheden om de woning naar eigen wens in te delen
– 3 slaapkamers, 2 badkamers en riante tuin op het Zuiden
– Grotendeels dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing
– Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet zelfbewoningsclausule zijn van toepassing.
– De keuze van het notariskantoor is voor de verkoper een essentieel onderdeel van de koopovereenkomst. Verkoper behoudt zich dus het recht voor om de notaris te kiezen. Verkoper heeft gekozen voor Novitas Notariaat te Horst. De kosten van de leveringsakte zijn voor rekening van de koper. Een overzicht van deze kosten is op te vragen via het notariskantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: