Kassenstraat 7

5961 RH Horst
€ 535.000,- k.k.
Verkocht
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte 123 m2
  • Perceeloppervlakte 547 m2
  • Bouwjaar 2021
  • Inhoud 538 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Tuin rondom

Omschrijving

TE KOOP: LEVENSLOOPBESTENDIGE NIEUWBOUWWONING UIT HET PROJECT “DE AFHANG FASE 4”

Altijd al in een nieuwbouwwoning willen wonen welke ook nog grotendeels zelf in te richten is, dan is dit je kans! Deze geschakelde levensloopbestendige woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Ook zijn er een extra slaapkamer en badkamer op de verdieping. De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 420 m2 en heeft een achtertuin gelegen op het zonnige Zuidoosten.

De woning is gelegen aan de Kassenstraat. Een compleet nieuwe straat welke ontstaan is uit het nieuwbouwproject “De Afhang Fase 4”. De Afhang is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt met alleen bestemmingsverkeer. Je woont dichtbij het centrum van Horst waardoor je profiteert van vele voorzieningen op fietsafstand. Horst heeft diverse winkels, restaurants, gezellige cafés en heb je schoolgaande kinderen dan is de aanwezigheid van basis- en middelbaar onderwijs een groot pluspunt. Via de snelweg A73 zijn omliggende dorpen en steden goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Aan de rechter voorzijde is de entree van de woning en kom je in de centraal gelegen hal. Vanuit de hal zijn bijna alle ruimtes te bereiken. De toiletruimte is half hoog betegeld en heeft een vrijhangend closet met een fonteintje. De slaapkamer heeft een directe verbinding met de badkamer. De badkamer is volledig betegeld in dezelfde stijl als de toiletruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet, wastafel en elektrische designradiator. De ruime woonkamer is aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de inpandige berging te bereiken. Deze heeft een extra wastafel en is voorzien van elektra. De ruime open keuken is gepositioneerd aan de voorzijde van de woning. Deze is nog compleet zelf in te richten. Een voorwaarde hierbij is dat de keuken gekocht moet worden bij NUVA keukens.
De begane grond is compleet voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de centrale hal kom je op de eerste verdieping. Deze heeft een tweede slaapkamer en er is een tweede badkamer aanwezig. De slaapkamer heeft een elektrische radiator en een dakkapel, welke zorgt voor extra ruimte. De badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche, derde toilet en een wastafel. Naast de badkamer is de technische ruimte gelegen. Hier vind je de luchtwarmtepomp, boiler, omvormer zonnepanelen en WTW installatie.

Exterieur:
De woning is gelegen op een perceel van 420 m2 en beschikt over een achtertuin gelegen op het Zuidoosten. De tuin is ook compleet zelf in te richten.

Bijzonderheden:
– Zelf in te richten levensloopbestendige nieuwbouwwoning;
– De woning is voorzien van een luchtwarmtepomp en een WTW systeem;
– 4 zonnepanelen aanwezig;
– Extra slaapkamer en badkamer op de verdieping;
– Koper is verplicht om zijn keuken af te nemen bij NUVA keukens.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: