Convent 42

5961 RE Horst
€ 235.000,- k.k.
  • Type Bungalow
  • Ligging
  • Woonoppervlakte 84 m2
  • Perceeloppervlakte 140 m2
  • Bouwjaar 1990
  • Inhoud 312 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Voortuin

Omschrijving

Wil je gelijkvloers wonen maar past een appartement niet bij jou? Dan is deze patiobungalow een uitkomst! Beneden heb je een mooie woonkamer met open keuken, een berging en een slaapkamer met badkamer; boven is nog een extra (slaap)kamer en de c.v.-ruimte. De oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein en je hebt geen klein
balkon maar een fijne voortuin. Deze woning is gelegen in een rustige straat vlakbij een mooi wandelgebied en op tien minuten lopen van het gezellige centrum van Horst. De wijk Stuksbeemden is gevarieerd qua bebouwing en voor bezoek is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. Binnen vijf minuten rij je de snelweg A73 op; met recht een gunstige ligging in Horst.

Indeling:

Begane grond:
Parkeer je de auto op de oprit dan is het slechts een paar meter lopen naar de voordeur. Naast de oprit vind je tevens de praktische berging (ruim 5 m2). In de hal is de meterkast en een plek die je kunt gebruiken als garderobe. Vanuit de hal loop je de rechte woonkamer in; een gezellige leefruimte met dubbel openslaande tuindeuren naar de praktische voortuin. De woonkamer is voorzien van een nette parketvloer. De open keuken heeft een rechte opstelling met 4 onder- en 4 bovenkasten en een afzuigkap, voor de apparatuur is voldoende ruimte. Aan de achterzijde van de woonkamer kom je in een portaal van waaruit je de badkamer, de slaapkamer, een vaste kast en de trap naar de eerste verdieping vindt. De badkamer heeft een ligbad met douche, verhoogd toilet en een wastafel. De slaapkamer is met 4 x 4,2 meter ruim bemeten. Deze ruimte kijkt uit op de voortuin en het terras.

Eerste verdieping:
Beneden kun je gelijkvloers wonen, boven heb je plek voor meeverhuizende gezinsleden, voor logees of voor je hobby’s. Vanaf de overloop heb je toegang tot een ruime slaapkamer; Verder is hier een c.v.-ruimte waar de HR combiketel hangt.

Exterieur:
Voor de woning is een oprit waar één personenauto geparkeerd kan worden. De voortuin is aangelegd met een ruim terras, waar ook nog plek is om wat planten neer te zetten. Aan de achterzijde is het “rode fietspad” gelegen. Vanaf hier wandel of fiets je in korte tijd naar de Kasteelse Bossen. Je woont dichtbij de voorzieningen van de kern Horst, maar ook dichtbij de rondom gelegen natuur. Hier kun je echt oud worden.

Bijzonderheden:
– Verwarming en warm water via een HR cv-ketel;
– De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
– De dak- en spouwmuurisolatie zorgen voor een aangenaam woonklimaat;
– Twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond;
– Badkamer op de begane grond;
– Let op! De plattegronden staan in spiegelbeeld.

Kadaster inmeten:
Het perceel is nog niet ingemeten. U bent verplicht na aankoop een opdracht tot inmeting aan het Kadaster te verstrekken. De opgegeven grootte is namelijk een geschatte grootte. De kosten hiervan komen voor u als kopende partij. De makelaar informeert u verder over dit traject en de bijkomende kosten.

Bijzondere voorwaarden:
De woning maakt onderdeel uit van een complex woningen aan de Convent welke op dit moment (grotendeels) verhuurd zijn. Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond. Derhalve zal in de koopovereenkomst een niet zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Koper is verplicht de woning zelf te bewonen, dan wel door familie in 1e lijn (ouders/kinderen) te laten bewonen. Aankoop door een belegger voor verhuur is derhalve uitgesloten. Verkoper heeft als projectnotaris notariskantoor Van Hecke Houben te Roermond aangewezen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: