Mijn favorieten

Contact

Welkom bij InterMakelaars

InterMakelaars is een regionaal opererend makelaarskantoor met marktspecialisten op iedere vestiging. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met de lokale marktkennis zijn wij: De vertrouwde specialist in Huis !!

Een huis verkopen of kopen
Als je een woning wilt kopen of verkopen in Noord-Limburg, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen echt iedere straat in de gemeentes Horst aan de Maas, Venlo en Peel en Maas en zijn lokaal betrokken. Bij InterMakelaars weten we dat het kopen of verkopen van een huis enerverend, uitdagend en spannend is, het gaat immers om geld en emotie. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw (nieuwe) thuis. Wij hanteren hierbij o.a. doeltreffende marketing.
Wij zien het verkopen of aankopen van uw woning als een gemeenschappelijke uitdaging en u mag van ons verwachten dat we betrokken en gedreven zijn, ons inleven in uw situatie maar bovenal meedenken met u als onze klant.

Taxaties
In de meeste gevallen vraagt de aankoop en/of financiering van een huis een nauwkeurig taxatierapport van de woning. InterMakelaars heeft gecertificeerde taxateurs in dienst en biedt u een uitgebreide rapportage tegen aantrekkelijke tarieven.

Hypotheken
Door onze samenwerking met een aantal grote landelijke banken, maar vooral ook met een aantal lokale hypotheekadvieskantoren kunnen wij u ook snel op weg helpen met het vinden van de juiste hypotheek. Wij kunnen door onze goede afspraken voor zowel de koper als de verkoper binnen 48 uur een hypotheekgesprek regelen. Vraag dus gerust naar de ervaringen van  onze makelaar.

Bedrijfsonroerend goed  
Ook voor ondernemers zijn wij actief. Via onze bedrijfsmakelaars kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Of het nu gaat om aanhuur-/aankoopbegeleiding, verhuur-/verkoopbegeleiding, taxaties of advies, wij kennen de weg en hebben goede afspraken met diverse accountantskantoren in Noord Limburg.

 

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

InterMakelaars B.V. Horst-Venray

Vestiging: HORST

Hoofdstraat 11
5961 EX HORST
KvK nummer: 12036254
BTW nummer: NL805134554B01

InterMakelaars Venlo

Vestiging: Intermakelaars Venlo

Hogeschoorweg 98
5914 CH Venlo
KvK nummer: 12036254
BTW nummer: NL805134554B01