default-header

Cribb dé hotspot voor meer woningaanbod

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe woning? Maar heb je weinig aanbod om uit te kiezen? Vis je daardoor steeds achter het net? Intermakelaars brengt hier verandering in door als eerste in de regio gebruik te maken van het woningplatform Cribb! Meld je direct aan bij Cribb voor exclusief toegang tot uniek woningaanbod. Bekijk huizen en appartementen in jouw zoekgebied die nog nergens anders te koop staan. Sta jij al ingeschreven als woningzoekende bij Intermakelaars? Dan krijg je automatisch een uitnodigingsmail van Cribb.

 


Hoe werkt Cribb? 

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cribb doorbreken we dat. Wij geven je exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers.

Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken: ook jij moet je eigen huis op Cribb presenteren. Dan is de Cribb rond.

Verkoop jij jouw woning eerder dan dat je zelf een nieuwe woning gevonden hebt? Geen probleem! Je verkoopt dan je eigen woning onder voorbehoud van koop van een andere woning. Geen zorgen dus.

Meld je gelijk aan
Hoe werkt Cribb?

In de toekomst ook voor starters op de woningmarkt 

Ben je starter op de woningmarkt, huurder of heb je nu geen koopwoning om aan te bieden? Ook dan biedt Cribb je ook graag toegang tot woningaanbod dat nergens anders te vinden is. Cribb is in onze regio gestart in juli 2021. Dagelijks komen er nieuwe woningen bij en groeit ons aanbod koopwoningen.

Je kunt je dus net zoals iedereen gewoon aanmelden via onze aanmeldlink. Je ontvangt vervolgens een link toegestuurd waarmee je een account kunt aanmaken. Voer in je account je persoonlijke gegevens in en laat weten hoe je eerste koopwoning er uit moet zien. Je account is nu klaar maar je kunt nog niet direct zoeken. Zodra er op basis van de ingevoerde woonwensen voldoende aanbod is voor de starters op onze wachtlijst, krijg je toegang.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen zijn droomhuis via Cribb kan vinden. Ook jij!

Meld je aan voor Cribb
In de toekomst ook voor starters op de woningmarkt

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving 

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het Cribb platform. Cribb biedt een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem.

Ook kun je makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. Wij kijken uiteraard mee en bieden professionele begeleiding in het volledige proces.

Bekijk de video

De huidige woningmarkt

 • Eerst kopen, dan verkopen
 • Iedereen wacht op elkaar
 • Slechte doorstroming
 • Veel verborgen woningaanbod
 • ​​​Weinig kansen voor starters

Woningmarkt met Cribb

 • Kopers worden ook verkopers
 • Verkoop onder eigen voorwaarden
 • Doorstroming in de markt
 • Ruim woningaanbod
 • Starters zijn welkom

Cribb heeft de oplossing 

Nederland telt momenteel ruim 600.000 woningzoekers (bron: NVM). Maar de bekende huizensites laten minder dan 65.000 koopwoningen zien. Een serieus probleem voor iedereen die op zoek is naar een koopwoning. Cribb heeft de oplossing voor dit probleem. Zonder beperkingen.

 • Exclusief toegang tot woningaanbod dat je nergens anders online vindt.
 • Gratis toegang met alleen vergoeding bij geslaagde aankoop.​​​​​​​
 • Professionele begeleiding bij de aan- en verkoop van je woning.
Meld je gelijk aan
Cribb heeft de oplossing