Vlakwater

Venray
€ 230.000,- t/m € 270.000,-
  • Status Verkocht
  • Koopaanneemsom € 230.000,- t/m € 270.000,-
  • woonoppervlakte 100 m2 t/m 205 m2
  • Inhoud 150 m3 t/m 845 m3
  • Perceeloppervlakte 714 m2 t/m 1.381 m2

Omschrijving

Wonen in Venray;

Venray ligt in een landschappelijk gebied tussen Venlo, Eindhoven en de Duitse grens. Het goed bereikbare winkelcentrum heeft een willekeur aan winkels, café’s en restaurants.
Levendig Venray

In het compacte en gezellige centrum van Venray is altijd wat te doen. Lekker shoppen, uit eten of stappen het kan er allemaal. Voor een leuk avondje uit is er het theater. Zin in een mooie film? De bioscoop met meerdere zalen staat aan hetzelfde plein als de schouwburg. Heb je zin om te borrelen dan zijn een goed terrassen, die bruine kroeg of juist een trendy bar lekker dichtbij. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan gastvrije restaurants, brasserieën koffiehuizen en café’s.

Nieuwbouw Vlakwater;

In het prachtige bosgebied Vlakwater, direct aan de Loobeek en aan de rand van Venray, zijn bouwkavels te koop. In de omgeving van het nieuwbouwplan zijn veel ontspanningsmogelijkheden zoals een overdekt zwembad, diverse squash- en tennisbanen, een fietscross- en jeu de bouleslaan, een trimbaan en een manege. Niet alleen kinderen kunnen zich hier fantastisch vermaken maar ook voor jou lijkt het wel alsof je op vakantie bent. Wie wil nu niet iedere morgen wakker worden op deze prachtige plek?

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com