Luischhof Fase 2

Broekhuizen
€ 207.500,- of
  • Status Verkocht
  • Koopaanneemsom € 207.500,- t/m € 263.000,-
  • woonoppervlakte 87 m2 t/m 124 m2
  • Inhoud 421 m3 t/m 507 m3
  • Perceeloppervlakte 104 m2 t/m 274 m2

Omschrijving

In Broekhuizen gelegen aan de Sef van Megenlaan wordt gewerkt aan het project “Luisch Hof” met 31 woningen. Dit project bestaat uit verschillende type woningen, zo worden er levensloopbestendige woningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen gebouwd.

Het plan wordt in 2 fasen gebouwd. De bouw van de eerste 18 woningen (nr 1 t/m 18) start in maart 2021. Deze fase bestaat uit 4 levensloopbestendige woningen, 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kap woningen.
Zo is er keuze voor iedereen.

De bouw van het soort woningen in fase 2 is nu ook in de verkoop gegaan en betreft 13 woningen (nr 1a t/m 13a). Deze bestaan uit 4 levensloopbestendige woningen, 3 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 twee-onder-één-kap woningen.

De 3 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen hebben een ruime woonkamer met veel tuincontact en een open keuken. Het enige verschil is dat de tussenwoningen geen ramen aan de zijkant hebben. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder, te bereiken via een vaste trap is deze woning voor menig gezin een perfect onderkomen.

De 4 levensloopbestendige woningen van fase 2 beschikken over alle voorzieningen en alle comfort op één niveau, met een ruime woonkamer, een open keuken, een grote slaapkamer en een badkamer. Daarnaast is er nog een ruime berging die is voorzien van een opstelplaats voor wasautomaat en droger. Tevens is het nog mogelijk om op de bovenverdieping van de grote hobbyruimte twee extra slaapkamers en/of een tweede badkamer te maken.

– EPC 0.0 (nagenoeg energieneutraal)
– Woningen worden gebouwd onder Woningborg
– Aannemer Bouwbedrijf Schroen uit Heythuysen
– Woningen worden aangeboden zonder keuken opstelling

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com