default-header
Home Klanten reviews

Klanten reviews

Wij hebben een zeer goede indruk van deze makelaar. Deskundige begeleiding en afspraken nakomen. Geplande bezoeken goed begeleid en de afwikkeling was professioneel. Super tevreden.

Verkoper: Gastendonkstraat 12 Horst

Buitengewoon fijn geholpen. Na iedere bezichtiging een kort verslagje over hoe het is gegaan wat erg fijn is want dat zijn toch spannende momenten. Op vragen werd vrijwel direct gereageerd. Kortom, prima geholpen door Intermakelaars en ik zou dit kantoor zeker aanbevelen bij potentiële verkopers.

Verkoper: Noordsingel 34 a Horst

Contact was direct al heel goed, persoonlijk advies. Flexibel, kennis van de markt is aanwezig en door de ontstane situatie werd er snel geschakeld. Een 10 geef ik nooit, daaronder komt echt deze dik verdiende 9.

Verkoper: Het Veldje 7 Horst

Super verlopen, hele goede correcte makelaar. Luistert goed naar de verkoper, neemt veel werk uit hand. Super presentatie met alles er op en er aan.

Verkoper: Roostenlaan 258

het ging allemaal goed. Ik ben zeer tevreden. De afspraken die we hadden zijn goed nagekomen. Als er een bezichtiging was kreeg ik een telefoontje. En het was te zien via internet op move.

Verkoper: Deken Creemersstraat 31 Horst

We zijn zeer tevreden over de persoonlijke betrokkenheid en afhandeling van de verkoop van ons perceel grond

Verkoper: Broekweg Horst

Na een duidelijke uiteenzetting aangaande het verkopen van de woning , kregen we een fijne begeleiding in het proces. Top!

Verkoper: Horsterdijk 41 Lottum

We zijn vakkundig en professioneel geholpen, alles verliep soepel. Intermakelaars heeft op ons een positieve indruk achtergelaten.

Verkoper: Past. Notermansstraat 2 Meterik

Professioneel Empathisch Top begeleiding Goed meedenkend Een voorbeeld voor de Branche Vooral zo doorgaan

Verkoper: De Wiers 13 Sevenum

Er was alles goed gedaan. Netjes , vriendlijke en snel geregekd. Alle afspreken klopten. Geen verrasingen . We zijn echt tevreden van Erwin.

Verkoper: Van Bronckhorststraat 26 Horst

Onder goede verstandhouding appartement verkocht

Verkoper: Pastoor Vullinghsstraat 11 Sevenum

Ik ben heel tevreden over het verloop van de verkoop van de woning. Alles correct en vriendelijk verlopen. De makelaars verdienen en krijgen van mij een 9. Bedankt allemaal.

Verkoper: Loevestraat 78 Horst

Prima, vakkundig en zeer klantvriendelijk. Goede suggesties en altijd bereikbaar. Makelaar dacht mee met de klant.

Verkoper: Jan de Verwerstraat 13 Venlo

Het contact met zowel de makelaar als het kantoor is altijd goed verlopen en er werd snel gereageerd op e-mails. Ze zijn proactief en meedenkend. Na de bezichting(en) werd ik altijd gebeld om de bezichtigingen door te spreken. Het maken van de foto's is uitbesteed aan professionals en het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel tevreden over Intermakelaars Venlo in zijn geheel en ook met name over de verkopend makelaar.

Verkoper: Hertog van Gelrestraat 37 Baarlo

Proactieve makelaar, die zijn afspraken nakomt en in overleg met ons de verkoop uitstekend begeleid heeft.

Verkoper: Land van Gelder 10 Grubbenvorst

Het contact verliep prima, duidelijk. Gezellig. Helemaal op ons gemak maar het belangrijkste is het vertrouwen dat hij van ons had gekregen. We vertrouwde hem met alles .zijn mening vonden we ook belangrijk. Top makelaar zou hem aan iedereen aanbevelen.

Verkoper: Aerdberg 18 Steyl

Contact uitstekend en prettig. We hebben geen ervaring met de verkoop van huizen en de begeleiding hebben we als positief ervaren. Alleen in de standaardbrieven sloop wel eens een foutje.

Verkoper: Loevestraat 6 Horst

De begeleiding is uitstekend, afspraken worden goed nagekomen. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Verkoper: Gasthuisstraat 69 Horst

Vanaf het begin hebben we super fijn contact gehad met onze makelaar dhr. Toma. En ook de andere medewerkers zijn altijd behulpzaam. Je kan altijd bellen ze zijn altijd bereikbaar. Er werd ook meegedacht met ons over de verkoopstrategie. Dus van ons niks dan goeds over Intermakelaars.

Verkoper: Neeringerweg 11 Steyl

Vriendelijke toegang met een prima telefonische bereikbaarheid en deskundige begeleiding maken deze makelaar een aanrader.

Verkoper: Meterikseweg 84a Horst

Goede communicatie, alles verliep heel soepel, vriendelijk , zeer tevreden over intermakelaars . ?

Verkoper: De Pelslap 23 Horst

Goede adviezen en ondersteuning inzake presentatie op funda en banner. Prettige en toegankelijke makelaar.

Verkoper: Verkoper: Putterweg 22 Velden

Makelaar was zeer betrokken en ook geïnteresseerd in achtergrond van de woning. Het betrof hier verkoop van ouderlijk huis. Makelaar zeer deskundig en enthousiast. Prima contact en terugkoppeling in verkoop fase.

Verkoper: St. Odastraat 39 Melderslo

Alles is netjes afgehandeld, correct en op de juiste toon. Afspraken werden nagekomen, goed bereikbaar, alles werd goed uitgelegd en desnoods geholpen bij invullen papieren.

Verkoper: Jegeringshof 2 America

Alles prima en snel geregeld. Deskundig advies en kennis van de markt. Zeker een aanrader voor zowel koop als verkoop van je woning.

Verkoper: Nieuwstraat 120 Horst

Ik ben heel tevreden. Verkoop verliep voorspoedig. Afspraken maken en terugkoppeling ook. Bedankt, wij zijn blij...

Verkoper: Schoolstraat 55, Horst

Heel vriendelijk, goede tips. Heb er heel goed mee kunnen praten / overleggen, enz. Heb er veel aan gehad. Ben dik tevreden over hoe snel m'n huis verkocht is. Dus hartstikke bedankt lieve mensen van InterMakelaars BV.

Verkoper: Castelostraat 12 Castenray

Zeer deskundig en na iedere bezichtiging een terugkoppeling welke ik als zeer plezierig heb ervaren. Makelaar is goed op hoogte van de ontwikkeling in de markt

Verkoper: Westerholtstraat 69 Horst

Zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Vriendelijk personeel en alles goed geregeld. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Verkoper: Tongerloseweg 31 Hegelsom

Contact was geweldig. Goed begingesprek en vervolgens zeer snelle actie door de makelaar. Gedurende gehele traject goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Bij het ondertekenen van koopcontract prettig ontvangen op kantoor, waar Coronaregels prima in Praktijk toegepast waren, zonder dat dit storend was. Kortom chapeau voor InterMakelaars

Verkoper: Librije 5 Horst

wij zijn zeer tevreden over het contact met de makelaar als er iets is hoeven we maar te bellen en het wordt ( indien mogelijk ) geregeld ook de dames die op het kantoor werkzaam zijn zijn volledig op de hoogte TOP

Verkoper: Mgr Aertsstraat 28 Swolgen

Prettig contact aardige mensen gaven een vertrouwd gevoel Snelle verkoop voor ons gerealiseerd. Geen poes pas duidelijkheid

Verkoper: Dopheide 5 Grubbenvorst

Voor de verkoop van ons huis hebben wij Intermakelaars Horst ingeschakeld. Presentatie van de woning op internet, sociale media en in de brochure sprak ons erg aan. Gedurende het verkoopproces werden we uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Contact met het team van Intermakelaars werd als uiterst prettig ervaren. We zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Wat ons opviel is de deskundigheid, marktinzicht, begeleiding en vriendelijkheid van het team. We willen Intermakelaars dan ook van harte aanbevelen.

Verkoper: Schoolstraat 17 Horst

Het contact met de makelaar was prima. Hij kwam heel deskundig over en gaf goede adviezen en tips. De woning werd mooi gepresenteerd, zowel in de brochure als op Funda. We werden steeds uitvoerig geïnformeerd over de bezichtigingen. Ook deze werden goed gedaan door veelal dezelfde persoon. Ik ben dus zeer tevreden en zou hem iedereen aanraden.

Verkoper: Haammakerstraat 12 Horst

Contact met makelaar liep heel gemoedelijk, bij vragen gewoon bellen of mailen en je kreeg netjes en snel antwoord.

Verkoper: Landauer 14 America

Nagenoeg alles verliep prima, zowel intake, begeleiding en contact. Ze hebben veel moeite gedaan en het eindresultaat was zeer bevredigend.

Verkoper: Molenstraat 38 Venlo

Prettig contact, deskundig advies en correcte service. Ze doen wat ze beloven. Een aanrader voor wie een goede makelaar zoekt.

Verkoper: Parallelweg 42 – 44 Venlo

Nadat wij van totaal 3 makelaars een offerte met verkoopplan hadden ontvangen, stak Intermakelaars daar met kop en schouders boven uit. Hun kundige verkoopadvies was echt top. Wat ze beloven komen ze meer dan na. Heel prettig contact met de verkoopmakelaars. Ook de communicatie m.b.t. bezichtigingen was erg prettig en we werden altijd meteen geÏnformeerd hoe het was verlopen. We werden volledig ontzorgt door het team van Intermakelaars. Onze complimenten en dank hiervoor. Ik kan iedereen Intermakelaars aanbevelen echt een kundig top team

Verkoper: Emmastraat 36 Belfeld

Alles is echt prima verlopen met zeer veel persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van de zijde van Intermakelaars. Vooral gezien de duur van de verkooptijd stond Intermakelaars ons steeds met raad en daad bij, ging zoeken naar oplossingen begeleidde de kandidaat kopers. We zijn gewoon erg tevreden en bevelen Intermakelaars dan ook gaarne bij andere mensen aan. Je krijgt echt waar voor je geld.

Verkoper: Korverstraat 28 Horst

Goed en professioneel advies. Afspraak is afspraak. Goede service en begeleiding. Snelle reactie op vragen en leveren van documenten.

Verkoper: Pastoor Teeuwenstraat 60 Melderslo

Het contact met InterMakelaars in Horst aan de Maas is uitmuntend verlopen. Zeer correct en kundig behandeld Kan deze bij iedereen aan bevelen

Verkoper: De Beuk 9 Kronenberg

Afspraken werden steeds goed nagekomen. Er werd alert gereageerd op signalen van ons en uit de markt. Periodieke gesprekken waren voor ons waardevol. Kortom: zeer tevreden.

Verkoper: Meterikseweg 55 Horst

Wij zijn meer als tevreden met onze keuze voor Inter makelaars. De makelaar die ons heeft begeleid bij de verkoop van ons huis , is ter zake zeer kundig. Heeft een erg betrouwbare indruk achter gelaten , en gaf zeker goede adviezen betreffende de verkoop. Zijn advies om een goede reële waarde voor ons huis te vragen hebben wij dan ook graag aangenomen , met als gevolg een zeer snelle verkoop! Verder niets dan lof voor de plezierige contacten met hem , en overig team te Horst , waarvoor onze hartelijke dank!!

Verkoper: Molenstraat 2 Swolgen

Het was goed professioneel en erg duidelijk. Goede communicatie, ook tussen koper en verkopers. Zeker aan te raden.

Verkoper: Nieuwstraat 32 Horst

De verkoop is soepel verlopen. Handige tips ontvangen en aardige medewerkers.

Verkoper: Turkoois 18 Venlo

Een grondige kennis van de markt met de juiste inzet van instrumenten.

Verkoper: Steeg 66 Sevenum

Onze makelaar was zeer communicatief, snel, accuraat en altijd snel bereikbaar. We zijn zeer tevreden en gelukkig!

Verkoper: Hondsdraf 38 Venlo

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Alles is zeer goed en vlot verlopen.

Verkoper: Beatrixstraat 23 Meerlo

Hele fijne makelaar met goede kennis en info. De samenwerking was echt heel prettig!! We zijn blij dat we het huis bij deze makelaar verkocht hebben.

Verkoper: Fort Sint Michielstraat 7 Venlo

Prima professionele makelaar, goede communicatie en deskundigheid, goed bereikbaar en goed inzicht in de woningmarkt, echt aan te bevelen.

Verkoper: Aankoopbegeleiding

Prettige samenwerking, pro actief.

Verkoper: Americaanseweg 59 Horst