Mijn favorieten

Taxatie en advies

Advies

Met een ruime ervaring op het gebied van nieuwbouwontwikkeling zijn wij een uitstekende partner voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren op het gebied van advisering. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit de verkoop of verhuur van uw bouwplan, maar we adviseren u ook graag in het voortraject. We maken een marktanalyse en beoordelen het bouwplan. Het onderscheidend vermogen moet niet liggen in de prijs, maar in de kwaliteit! InterMakelaars weet als geen ander de relatie tussen het bouwplan en de beoogde doelgroep te leggen.


InterMakelaars (NWWI) Taxateur in uw regio voor heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties

Een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen en dat u helder inzicht krijgt in hoe de waarde tot stand is gekomen. Daarnaast willen geldverstrekkers in het kader van fraudepreventie ook taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. InterMakelaars zorgt daarvoor.

Naast woningtaxaties verrichten wij ook taxaties voor bedrijfsonroerend goed (commercieel vastgoed). Wilt u uw bedrijfspand laten taxeren, neem dan contact met een van onze kantoren op.


Direct een gevalideerd (NWWI) taxatierapport aanvragen voor de gemeentes Horst aan de Maas of Venray? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.
Voor de gemeentes Venlo, Peel en Maas en Beesel scroll omlaag naar het tweede formulier.

 

 


Direct een gevalideerd (NWWI) taxatierapport aanvragen voor de gemeentes Venlo, Peel en Maas of Beesel? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.