Mijn favorieten

Taxatie en advies

InterMakelaars (NWWI) Taxateur in uw regio voor heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties

Een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen en dat u helder inzicht krijgt in hoe de waarde tot stand is gekomen. Daarnaast willen geldverstrekkers in het kader van fraudepreventie ook taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. InterMakelaars zorgt daarvoor.
 

Wilt u direct een gevalideerd taxatierapport aanvragen in de gemeente Horst aan de Maas of gemeente Venray? Dan kunt u het hieronderstaande formulier invullen. Voor regio Venlo / gemeente Peel en Maas, scroll omlaag naar het tweede formulier.

 


Wilt u direct een gevalideerd taxatierapport aanvragen in de gemeente Venlo of gemeente Peel en Maas? Dan kunt u het hieronderstaande formulier invullen.
 

 

Advies

Met een ruime ervaring op het gebied van nieuwbouwontwikkeling zijn wij ook een uitstekende partner voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren op het gebied van advisering. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit de verkoop of verhuur van uw bouwplan, maar we adviseren u ook graag in het voortraject. We maken een marktanalyse en beoordelen het bouwplan. Het onderscheidend vermogen moet niet liggen in de prijs, maar in de kwaliteit! InterMakelaars weet als geen ander de relatie tussen het bouwplan en de beoogde doelgroep te leggen.
 

 

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring