Leunseweg 51

5802 CG Venray
€ 750.000,- k.k.
  • Type Kantoorruimte
  • Totale oppervlakte 960 m2
  • Perceeloppervlakte 4 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1989
  • Aanvaarding

Omschrijving

Aan de doorgaande weg naar het centrum van Venray gelegen goed onderhouden (multi)functioneel te gebruiken kantoorgebouw, met parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw is verdeeld over een begane grond en 1e verdieping ca. 850 m² groot. Daarnaast is er nog een technische ruimte op de 2e verdieping en is het gebouw gedeeltelijk voorzien van een souterrain.

Het kantoorgebouw is centraal gelegen op bedrijventerrein de Brier aan de Leunseweg welke de verbinding is tussen de N270 en het centrum van Venray. Bedrijventerrein de Brier is een gemengd bedrijventerrein met onder andere diverse soorten MKB bedrijven, woonwinkels en bouwmarkten. Tegenover het pand liggen de Hockeyvelden van Venray.

De locatie is zeer goed bereikbaar en enerzijds gelegen op loop/fietsafstand van het centrum van Venray en anderzijds nabij de op- en afritten van de A73 (Nijmegen – Venlo). Naast en achter het gebouw liggen diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.

Indeling:

Souterrain: Via het trappenhuis is vanuit het portaal een multifunctionele ruimte van ca. 90 m² bereikbaar. De laatste jaren is deze ruimte in gebruik geweest als opslagruimte c.q. magazijn.

Begane grond:
Aan de voorzijde is het pand via de hoofdentree met tochtsluis via automatische deuren toegankelijk. In de centrale hal met trappenhuis bevindt zich de receptie en is er toegang tot de toiletgroepen. Rondom liggen diverse spreekkamers, kantoor- en vergaderruimtes. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de kantine met keukeninrichting, een 2e trappenhuis en de zijingang met fietsenstalling. Verder zijn er op deze verdieping nog een berging, server- en printerruimte gelegen.
De totale oppervlakte is ca. 440 m² .

Aan de rechterzijde van het gebouw is een poort naar het af te sluiten zij- en achter terrein waar ruime parkeer mogelijkheden zijn. Voor de poort liggen nog een aantal extra parkeerplaatsen. In totaal zijn er ca. 37 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

1e verdieping:
Vanuit de centrale hal op de begane grond is de hal op de verdieping met gangen toegankelijk. Rondom liggen diverse kantoren en spreekkamers. Deze verdieping is ca. 410 m² groot.

2e verdieping:
Vanuit de 1e verdieping is er een trapopgang naar de zolderruimte (ca. 40 m²). Hier bevindt zich de technische ruimte met cv-installatie en luchtbehandeling. Tevens is hier toegang tot het (deels) platte dak waarop zich de airco units en ca. 80 zonnepanelen bevinden.

Algemeen:
– Het geheel is altijd goed onderhouden en maakt een verzorgde indruk. Het zij- en achter terrein is nagenoeg geheel verhard en biedt voldoende ruimte voor parkeren (ca. 37 stuks).
– Het kantoor kenmerkt zich door een bijzonder ontwerp en een grote hoeveelheid daglichttoetreding.
– Grotendeels aluminium kozijnen met thermische beglazing. Deels elektrische screens.
– HR cv-ketels (ca. 2010), luchtbehandelingsinstallatie (ca. 2015).
– Kantoren met systeemplafonds en ledverlichting. Verder is het pand v.v. een geluidsinstallatie, alarminstallatie en diverse brandblussers en brandhaspels.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Gemend”. Waarbij bedrijven van de categorie 1 en 2 toegestaan zijn evenals (zelfstandige) kantooractiviteiten, maatschappelijke en commerciële dienstverlening, ondergeschikte detailhandel in goederen welke ter plaatse zijn vervaardigd of ter plaatse een essentiële bewerking hebben ondergaan en aan de hoofdfunctie ondergeschikte horeca. Voor de exacte voorschriften wordt verwezen naar de bestemmingsplan voorschriften.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, ontdaan van (losse) interieurdelen, voor het overige leeg en bezemschoon.

Overig:
– De huidige eigenaar zal/heeft bij de gemeente Venray een principeverzoek indienen/ingediend tot de (her)ontwikkeling tot woongebouw. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend;
– Perceel 2.060 m²;
– Totale oppervlakte ca. 996 m²;
– Aanvaarding in overleg;
– Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com