Vleesstraat 12

5911 JE Venlo
€ 3.950,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 104 m2
  • Perceeloppervlakte 6 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1930
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur Winkelruimte – Vleesstraat 12

Representatieve winkelruimte gelegen op een goede locatie in het kernwinkelgebied van Venlo. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse kleinere winkels en (groot-) winkelketens. Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en een divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En anderzijds is het nieuwe winkelgebied aan de Maasboulevard via de Houtstraat en de Oude Markt snel bereikbaar.

De winkelruimte ligt in een karakteristiek pand op de hoek van de Vleesstraat – de hoofdwinkelstraat van Venlo en de Houtstraat – een leuke sfeervolle verbindingsstraat tussen de Vleesstraat en de Oude Markt.

De ruimte is in totaal ca. 104 m² groot. Aan de voorzijde (front van ca. 5.3 meter) bevindt zich een grote winkelpui met in het midden een brede toegangsdeur. Maar door de gunstige hoekligging zijn er nog 3 extra grote ramen aan de zijde van de Houtstraat, deze zorgen voor extra daglichttoetreding en een uitgebreide etalagemogelijkheid.
Aan de achterzijde bevindt zich ook de personeelsruimte met pantry en toiletruimte. Tevens is een extra mogelijkheid voor opslag- en magazijnruimte in de kelder bespreekbaar.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning (en wonen op de verdieping) zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder. Overname van bepaalde inventaris en/of installaties is in overleg mogelijk.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
Voorwaarden: Goedkeuring eigenaar.
Start huurprijs: € 3.950,- excl. btw per maand

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com