Lomstraat 36

5911 GP Venlo
Prijs op aanvraag
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 344 m2
  • Perceeloppervlakte 6 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Representatieve winkelruimte gelegen op een goede locatie in het kernwinkelgebied van Venlo. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse kleine winkels en (groot-) winkelketens.
Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en een divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En anderzijds ligt op een steenworp afstand de bekende supermarkt 2 Brüder en het aangrenzende Nolensplein met onderliggende parkeergarage.

De winkelruimte is gelegen op een uitstekende centrum- en zichtlocatie. Het pand ligt aan de voorzijde aan een van de hoofdwinkelstraten van het centrum en aan de achterzijde is een extra (personeels-)ingang mogelijk welke tevens ideaal is voor laden en lossen.

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 344 m2 op de begane grond. Circa 280 m² betreft de verkoop vloeroppervlakte. Daarnaast zijn er in overleg nog verdere opslag- en kantoormogelijkheden op de 1e en 2e verdiepingen aan de achterzijde.

Indeling:
De commerciële ruimte heeft een totale verkoopoppervlakte van ca. 280 m2 de ingang bevindt zich aan de voorzijde in het midden van deze ruimte. Aan weerszijden van de dubbele deur bevindt zich nog een etalage ruimte.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning (en wonen op de verdieping) zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners. Venlo heeft zich vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw ontwikkeld tot stad voor de Duitse kooptoerist.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Uit onderzoek (Locatus) blijkt dat de Lomstraat in Venlo in de top-10 van drukste Nederlandse winkelstraten staat (bron: Dagblad de Limburger d.d. 30-04-2020). Bij een telling bezochten op het drukste moment 5.400 passanten deze straat. Dat drukste moment was op een zaterdag rond 14.30 uur.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Overige voorwaarden:
– Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk;
– Huurtermijn: de looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

De vermelde oppervlakten zijn circa, het pand dient nog ingemeten te worden (NEN meting). Uitgangspunt voor de verhuur is de verkoopruimte, verdere secundaire ruimtes in overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com