Kleine Beekstraat 3

5911 JZ Venlo
€ 22.500,- p/j.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 242 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2002
  • Aanvaarding

Omschrijving

Gerenoveerde winkelruimte gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Venlo. De Vleesstraat (A1- locatie) is aansluitend gelegen en op een steenworp afstand bevindt zich de Maasboulevard (met o.a. H&M, Mediamarkt en Primark) een nieuw ontwikkeld winkelgebied met recreatie- en ontspanningsmogelijkheden van maar liefst 21.500 m2.

De winkelruimte op de begane grond telt een vloeroppervlak van ca. 138 m2 en is voorzien van een grote kelder (ca. 90 m2). De kelder is ideaal als magazijn/opslag. Het front is 11 meter breed en voorzien van grote glazen vitrines waardoor de winkel zeer goed zichtbaar is voor het winkelend publiek. De winkelruimte is verder volledig gerenoveerd en wordt casco opgeleverd.
Tegenover de winkelruimte ligt het Vleesplein welk onlangs grondig opgeknapt is door gemeente en eigenaar van het pand van de C&A. De ingang van C&A ligt recht tegenover de aangeboden winkelruimte.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg is enkele jaren geleden (2013-2015) verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners. Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.
In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse groot- winkelketens waaronder C&A, Hema en Kruidvat.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -2”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 2 en cat. 5, dienstverlening, kleinschalige bedrijfsactiviteiten en cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com