Hendrikkenhofstraat - Fase 3 ong

5916 RZ Venlo
€ 179.500,- v.o.n.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 179 m2
  • Perceeloppervlakte 8 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

FASE III – de laatste unit !!! – Nog 1 beschikbaar.

Op een centrale locatie tussen de Hendrikkenhofstraat, Simon Stevinstraat en Hakkestraat, op het bedrijventerrein Noorderpoort, worden momenteel een aantal representatieve, multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De bedrijfsruimtes zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers maar ook eventueel interessant als beleggingsobject.

Fase 1: 16 units – geheel verkocht, bouw gestart (nov. 2021)
Fase 2: 14 units – geheel verkocht, bouw gestart (mrt. 2022)
Fase 3: 6 grotere units – in verkoop – nog 2 beschikbaar – bouw gestart (mrt. 2022)

De 3e fase bestaat uit een bouwblok met in totaal 6 units. De bedrijfsunits hebben een grootte van 179,2 m2 (bvo). Ca. 125,4 m² (bvo) begane grond en ca. 53,8 m² (bvo) op de verdieping (deze laatste unit heeft een grotere verdiepingsvloer).
De vrije hoogte is ca 6,30 m.

De bedrijfsunits zijn voorzien van een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De units worden standaard al bedrijfsklaar (o.a. elektra en water tot meterkast en aansluiting toilet/riool afgedopt tot peil) opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Iedere unit heeft vier eigen parkeerplaatsen. De units zijn voorzien van een gedeeltelijke verdiepingsvloer – deze unit heeft een verdiepingsvloer van ca. 53,8 m2.

De units worden duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Bij de aankoop van één van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt immers een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren.

Bestemming
Voor bedrijvenpark Noorderpoort geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veegtes”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag bij de gemeente te doen naar het actuele bestemmingsplan en of het voorgenomen gebruik toegestaan is.

Ligging
Het bedrijvenpark Noorderpoort huisvest hoogwaardige bedrijven in de dienstverlenende, ambachtelijke, industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Er wordt op het bedrijventerrein veel aandacht besteed aan het landschappelijk groen waarmee een parkachtige inrichting is gecreëerd. Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is Noorderpoort aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers.

Omschrijving

– Vloeren
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk).
De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De verdiepingsvloer wordt aan de halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap wordt voorzien van verzinkte anti-sliptreden.

– Dakconstructie
De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen.

– Gevels en scheidingswanden
De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen tot 100 mm + peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen, deze worden blind bevestigd. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). De beplating wordt verder voorzien van diverse accentstroken luifels en afwerkstukken.

– Buitenkozijnen
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en worden voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters.

– Overheaddeuren
De geïsoleerde overheaddeuren, zijn elektrisch bediend en werkend aangesloten. Bij iedere deur wordt een afstandsbediening meegeleverd.

– Meterkast
Per bedrijfsunit wordt een meterkast geplaatst conform tekening, voorzien van:
– een wateraansluiting; basisaansluiting zakelijk (capaciteit tot 1,5m3 /uur), aansluitdiameter 25 mm.
– een standaard elektra-aansluiting; het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt per bedrijfsunit 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden.
– een internetnetaansluiting tot in de meterkast. De eenmalige kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en data (internet) en ook de kosten voor de meters en de aansluiting voor water en elektra zijn in de koopsom inbegrepen.

– Bestrating
Het gehele buitenterrein wordt verhard met betonklinkers en voorzien van de nodige straatkolken, parkeervakken en groenstroken.

Koopprijs:
De koopprijzen zijn € 185.500 vrij op naam (v.o.n.) en exclusief 21% BTW.

Huren:
Heeft u interesse om een dergelijke ruimte te huren ? Neem dan ook contact met ons op. Een aantal units worden verkocht aan investeerders/beleggers die de ruimte vervolgens zullen verhuren.

Meer/minderwerk
De units worden standaard al bedrijfsklaar opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Zo kunnen bijv. de verdiepingsvloeren worden uitgebreid.

Wilt u eventuele wijzigingen meteen in de bouw al laten meenemen dan kunt u voor de start van de bouw uw meer- of minderwerkwensen kenbaar maken bij de verkoper. De ontwikkelaar zal uw wensen met u doorspreken om de voor u perfecte werkplek te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en de brochure downloaden.

Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com