Grote Beekstraat 4

5911 HW Venlo
€ 2.800,- p/m.
  • Type Horeca
  • Totale oppervlakte 80 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

In het centrum van Venlo gelegen horecaobject met bovenwoning en riant terras. Gelegen op een steenworp afstand van enerzijds de hoofdwinkelstraat van Venlo, de Vleesstraat en anderzijds de gezellige Kwartelenmarkt.
Het object is gelegen aan de Grote Beekstraat, een belangrijke verbindingsstraat van de Maasstraat (Maasboulevard) naar de Vleesstraat (oude binnenstad).

In de directe nabijheid van de aangeboden winkel/horecaruimte bevinden zich diverse groot- winkelbedrijven waaronder C&A, Hema, Xenos en Kruidvat. Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”. Gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en telt in een straal van 50 km 10 mln inwoners (waaronder Duits achterland). Wekelijks bezoeken 200.000 mensen Venlo stad.

Indeling:
Restaurant/(eet)café gedeelte met een vloeroppervlakte van ca. 80 m² genoeg ruimte voor ca. 36 zitplaatsen en thans voorzien van een half-open keuken. In de zomer kan de pui van het restaurantgedeelte volledig geopend worden (harmonicadeur).

Gescheiden dubbele toiletgroepen, opslagkelder ter grootte van ca. 80 m². Op het Zuiden georiënteerd terras met voldoende ruimte voor 85 tot 100 stoelen met tafeltjes. Een deel van het terras kan worden overdekt middels een handmatig bedienbare zonneluifel.

Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement geschikt voor zelfstandige bewoning danwel kamerbewoning. De tweede verdieping dient opgeknapt te worden.

Het pand wordt casco opgeleverd waardoor er vele mogelijkheden zijn om hier uw concept te starten. De bestaande inventaris zal worden verwijderd en derhalve geen verplichte overname.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3 en cat. 5, consumentgerichte dienstverlening, bed en breakfast, terrassen en cultuur en ontspanning zijn toegestaan.
Daarnaast is wonen, uitsluitend op de verdiepingen, waaronder tevens begrepen kamerbewoning (maximaal 4 personen) toegestaan.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder. Geen overname van inventaris.
Tevens zijn er geen verplichte contracten van brouwerij e.d. aanwezig.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurovereenkomst:
ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Bankgarantie/waarborgsom:
3 maanden huur inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).

Huurprijs:
Het geheel is te huur voor een huurprijs van ca. € 2.800,- excl. BTW per maand.

Voorwaarden:
Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com