Gasthuisstraat 9

5911 JJ Venlo
€ 1.195,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 50 m2
  • Perceeloppervlakte 3 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Commerciële (winkel) ruimte te huur in de karakteristieke Gasthuisstraat. Het object kent een uitstekende ligging op zeer korte afstand van zowel de Markt – het centrale horecaplein van Venlo – en de Vlees- en Lomstraat – de hoofdwinkelstraten van Venlo.

De binnenstad van Venlo kent verschillende doorsnee winkelstraten met het merendeel ketenbedrijven echter, Venlo kent echter ook een aantal sfeervolle winkelstraten met onderscheidend aanbod. De Gasthuisstraat in Venlo, onderdeel van de “Festina Lente Straatjes” is een typisch voorbeeld van een karakteristieke winkelstraat met veelal lokale ondernemers met aanbod van hoge kwaliteit.

De commerciële ruimte is verdeeld in 2 gedeelten. Het voorste gedeelte is toegankelijk via een glazen deur met daarnaast een grote (etalage)raam. Via een brede doorgang is het tweede gedeelte van de toegankelijk. Hier bevindt zich tevens een pantry.
Verder behoort er nog aan de achterzijde een aparte, recent gerenoveerde eigen toiletruimte tot de aangeboden ruimten. De ruimtes zijn voorzien van gestucte wanden en plafond en worden verwarmd middels elektrische radiatoren (er is geen gasaansluiting).
De totale verhuurbare oppervlakte is ca. 50 m².

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum – 2”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 2 en cat. 5, dienstverlening, kleinschalige bedrijfsactiviteiten, cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Festina Lente Straatjes (Gasthuisstraat – Klaasstraat – Jodenstraat)
Haast je langzaam
De Venlose wapenspreuk, Festina Lente, is de inspiratie voor de naam van deze Venlose straatjes. De betekenis is kenmerkend voor de lokale gepassioneerde ondernemers: “Haast je langzaam, doe alles met je verstand.”
De Festina Lente straatjes verrassen je door de verscheidenheid aan authentieke pandjes, unieke winkelconcepten en sfeervolle horecazaken. Al je zintuigen worden geprikkeld door de lokale ondernemers die ieder dag met één doel hun winkeldeuren openen: jou en je geliefden persoonlijk meenemen in hun passie zodat jullie samen kunnen genieten en geluksmomenten beleven.
En als je thuis je nieuwe aanwinsten bekijkt weet je het zeker: ik ga snel weer terug naar Venlo!

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte.
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW.
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Voorwaarden: Goedkeuring eigenaar.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com