Pastoor Vullinghsplein 44

5975 DJ Sevenum
Prijs op aanvraag
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 110 m2
  • Perceeloppervlakte 3 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Midden in het centrum van Sevenum – gelegen winkelruimte van ca. 110 m² groot met rondom ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen gelegen.
De winkelruimte is multifunctioneel te gebruiken en voor vele doeleinden geschikt zo zijn onder meer de volgende bestemmingen toegestaan: detailhandel, dienstverlening en kantoordoeleinde.

Indeling:
De winkelruimte is aan de voorzijde voorzien van een dubbele deur, heeft een front van ca. ruim 8m meter en is door de hoekligging aan 3 zijden voorzien van grote ramen welke voor een goede zichtbaarheid en prettige lichtinval zorgen.
De winkelruimte is thans nog casco afgewerkt en enkel voorzien van een eigen meterkast met de nodige aansluitingen. De eigenaar is bij de juiste huurder bereid om mee te denken aan een verdere afwerking.

Het centrum:
De winkelruimte is aan de voorzijde tegenover de regionaal vooraanstaande Modezaak Janssen-Noy gelegen. Deze modezaak is recent nog flink uitgebreid tot een oppervlakte van maar liefst 4.500 m² en geniet landelijke bekendheid.
Verder liggen er diverse landelijke ketens waaronder de Action, Durlinger Schoenen en het kruitvat evenals tal van lokale ondernemers in de directe nabijheid. Ook ligt er een Jan Linders supermarkt en gezondheidscentrum met apotheek in de directe nabijheid. 
Parkeermogelijkheden zijn er volop in het centrum van Sevenum. Aan de voorzijde ligt een groot centraal parkeerterrein maar ook aan de achterzijde van de winkelruimte liggen diverse parkeerplaatsen. Parkeren is gratis.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij toegestaan zijn:
– detailhandel met daarbij behorende ondergeschikte horecavoorzieningen van cat. 1;
– kantoren;
– dienstverlening.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering waarbij de eigenaar bereid is om verder na te denken over een nadere afwerking waaronder de (dek)vloer. Eigen werkzaamheden in combinatie met een ingroeihuur zijn bespreekbaar.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;

Verkoop:
– De eigenaar is eventueel ook bereid het pand te verkopen. Vraag naar de voorwaarden.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com