Het Erf ong

5975 RN Sevenum
€ 398.900,- v.o.n. of € 2.395,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 796 m2
  • Perceeloppervlakte 492 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een centrale locatie op bedrijventerrein Berghem (Het Erf) worden 3 representatieve, en multifunctionele bedrijfsruimten gerealiseerd. De zelfstandige bedrijfsruimten beschikken over een eigen kantoorgedeelte en bedrijfshal. Het gebouw is onder architectuur ontworpen en is daarbij van hoge technische kwaliteit.

Het project wordt door Wanten Bouw in eigen beheer ontwikkeld en gerealiseerd en bestaat uit een 2-tal bedrijfsruimten welke voor de verkoop zijn aangemerkt en de derde bedrijfsruimte wordt te huur aangeboden. Elke bedrijfsruimte heeft 7 eigen parkeerplaatsen, deels aan de voorzijde en deels op het gemeenschappelijke achter gelegen terrein. Het achter gelegen terrein wordt geheel omheind, voorzien van een toegangspoort en bestrating. Hier bevindt zich per bedrijfshal ook een grote overheaddeur.

Sluiten de bedrijfsruimten in de huidige opzet niet helemaal bij de wensen van uw bedrijf ? In overleg zijn diverse aanpassingen mogelijk, waaronder ook het samenvoegen van 2 units en/of een andere indeling/opzet. Neem hiervoor contact met ons op.

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte 1 – verhuur
ca. 290 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte
Bedrijfsruimte 2 – verkoop
ca. 222 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte
Bedrijfsruimte 2 – verkoop
ca. 229 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte

Alle bedrijfsruimtes hebben een uitbreidingsmogelijkheid voor extra kantoor/opslagruimte op de verdieping(en).

Nader omschrijving:
De bedrijfsruimten worden standaard al compleet en bedrijfsklaar (incl. elektra- en wateraansluiting) opgeleverd en kunnen eventueel naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Basis elektra en werktuigbouwkundige voorzieningen zijn aanwezig evenals een geheel betegeld toilet, hardhouten kozijnen met stompe binnendeuren en systeemplafond in het kantoorgedeelte. De binnenwanden bestaan uit een combinatie van kalkzandsteen, cellenbeton en metal-stud en worden behangklaar afgewerkt. De keuken of pantryinrichting is bij de bedrijfshallen die verkocht worden niet inbegrepen, wel zullen alle aansluitingen waaronder water en riolering aanwezig zijn.

Aan de buitenzijde wordt het gebouw (kantoorgedeelte) voorzien van speciaal gevelmetselwerk met een rijke uitstraling. De bedrijfshallen worden opgetrokken in stijlvolle damwandprofielen (metallic grijs), gecombineerd met een betonplint (zwart). De staalconstructie wordt gestraald en donkergrijs behandeld. De platte daken worden geïsoleerd met PIR, voorzien van bitumineuze dakbedekking en de constructie is geschikt voor het toevoegen van pv-panelen.

De bedrijfsruimten worden geheel geïsoleerd (gevels, daken en vloer excl. hal). De buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium met HR++ beglazing (kozijnen op de verdieping zijn optioneel), daarbij wordt de bedrijfshal voorzien van een geïsoleerde elektrische overheaddeur met loopdeur in de
De begane grondvloer is geheel monolithisch afgewerkt. De verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaten met druklaag (geschikt voor uitbreiding). De vloerbelasting bedraagt op de begane grond max. 1.500 kg/m² en voor de verdieping max. 300 kg/m².
De vrije hoogte is de bedrijfshal is ca 6 meter.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “bedrijventerrein Berghem” zijn bedrijven in categorie 1, 2, 3.1 en 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Bedrijventerrein Berghem ligt aan de doorgaande weg N556 tussen Sevenum en Horst op ca. 10 autominuten afstand van de op- en afritten van de A67 (Venlo-Eindhoven) en A73 (Nijmegen-Maastricht). Op circa 1 kilometer afstand ligt ook het NS-treinstation Horst-Sevenum (spoorlijn Venlo-Eindhoven). Verder liggen in de directe omgeving diverse bedrijven waaronder een Jumbo Supermarkt, de Boerenbond, een klus- en bouwmarkt en enkele meubelzaken.

Prijzen:
Bedrijfsruimte 1: € 2.395,- excl. btw per maand.
Bedrijfsruimte 2: € 398.900,- vrij op naam (v.o.n.) en exclusief 21% BTW.
Bedrijfsruimte 3: € 409.800,- vrij op naam (v.o.n.) en exclusief 21% BTW.

Meer/minderwerk
De bedrijfsruimten worden standaard al bedrijfsklaar opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Zo kunnen bijv. de verdiepingsvloeren worden uitgebouwd. Wilt u eventuele wijzigingen meteen in de bouw al laten meenemen dan kunt u voor de start van de bouw uw meer- of minderwerkwensen kenbaar maken bij de ontwikkelaar en bouwer. Zij zullen uw wensen met u doorspreken om de voor u perfecte werkplek te realiseren.

Uitgangspunten bij verhuur:
– Huurtermijn: in overleg – uitgangspunt 5 + 5 jaar;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Aanvaarding: na oplevering in overleg;
– Voorbehoud: goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en de brochure downloaden.

Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com