Dorpstraat 41

5993 AL Maasbree
€ 1.450,- p/m.
  • Type Kantoorruimte
  • Totale oppervlakte 163 m2
  • Perceeloppervlakte 3 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1996
  • Aanvaarding

Omschrijving

In het centrum van Maasbree – aan de Dorpstraat – centraal gelegen commerciële ruimte (totaal ca. 163 m²). In het pand is voorheen een horecagelegenheid (Restaurant) gevestigd geweest maar het pand is multifunctioneel bruikbaar en de verhuurder geeft de voorkeur aan een invulling als kantoor- en/of dienstverlening.
De bestemming is “Gemengd” waarbij maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, bedrijven in de milieucategorie 1 en 2 (en horeca categorie 1 en 2) zijn toegestaan.

Gelegen aan een doorgaande weg naast de kerk in het dorpshart van Maasbree. Schuin tegenover het pand ligt het Kennedyplein met het oude Raadhuis waar een geheel nieuw multifunctionele accommodatie (MFA) is gerealiseerd. Verder liggen er aan het Kennedyplein ruim voldoende parkeerplaatsen, een enkele jaren geleden gebouwde brede school en de bibliotheek. De winkelvoorzieningen van Maasbree liggen op korte (loop)afstand.

Commerciële ruimte:
Het pand is voorheen in gebruik geweest als restaurant met een afhaal- en restaurantgedeelte. Naast de toiletruimten beschikt het pand over een kleine buitenruimte aan de achterzijde met een opslagruimte (garagebox). Aan de voorzijde is het pand voorzien van veel ramen welke enerzijds zorgen voor een goede lichtinval maar anderzijds ook voor een goede zichtbaarheid.
Direct voor het pand liggen een aantal parkeerplaatsen verder zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving (onbetaald, deels blauwe zone).

Zolder:
De commerciële ruimte heeft de beschikking tot een bergzolder van ca. 43 m² waar tevens de Cv-installatie voor de commerciële ruimte is geïnstalleerd.

Garage:
Aan de achterzijde van het perceel heeft u tevens de beschikking tot een bijbehorende garage met een separaat/extra toilet.

Bestemming:
De huidige bestemming betreft “gemengd” waarbij maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, bedrijven in de milieucategorie 1 en 2 (en horeca categorie 1 en 2) zijn toegestaan.
Een invulling als horeca geniet niet de voorkeur van de verhuurder maar een goed concept is bespreekbaar.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan de commerciële ruimte bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Voorwaarden: Goedkeuring verhuurder;
– Huurprijs: € 1.450,- excl. btw per maand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com