Venloseweg 22

5961 JD Horst
Prijs op aanvraag
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 1.213 m2
  • Perceeloppervlakte 5 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Aan de doorgaande weg naar het centrum van Horst gelegen goed onderhouden (multi)functionele bedrijfslocatie met naastgelegen (bedrijfs)woning. Het bedrijfsobject bestaat uit een 3-tal karakteristieke met elkaar verbonden bedrijfsruimten aan de voorzijde, aan de achterzijde ligt nog een 4e bedrijfshal.

Het pand heeft een goede ligging aan de Venloseweg en is enkele jaren geleden grotendeels gerenoveerd, zo zijn o.a. daken en kozijnen vervangen en de gevels geheel gerenoveerd.
De locatie is zeer goed bereikbaar en enerzijds gelegen op loop/fietsafstand van het centrum van Horst en anderzijds nabij de op- en afritten van de A73 (Nijmegen – Venlo). Direct voor het gebouw liggen diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.

Indeling:

Bedrijfsgedeelte:
In de middelste bedrijfshal bevindt zicht de hoofdingang met een ontvangsthal en een 2-tal kantoorruimten. Deze hal staat in verbinding met de middelste bedrijfsruimte waar zich aan de zijkant een leveranciersingang bevindt. Deze bedrijfsruimte is in totaal ca. 155 m² groot, hier zijn tevens de technische ruimte (met cv-installatie), bergkast en vaste trap naar de verdieping aanwezig, evenals een rolpoort aan de achterzijde.
Aan de linkerzijde is er toegang tot een 2e bedrijfsruimte van in totaal ca. 165 m², deze bedrijfsruimte heeft een rolpoort aan de voorzijde. Verder is vanuit deze hal een kantine bereikbaar en de was/personeelsruimte met toilet. Deze wasruimte staat weer middels een afsluitbare deur in verbinding met de (bedrijfs)woning.
Het linker en middelste gebouw zijn voorzien van een zolderruimte welke thans dienst doet als opslagruimte.
Aan de rechterzijde ligt een 3e bedrijfshal van ca. 289 m² groot. Deze hal is aan zowel de voor- als achterzijde voorzien van een rolpoort en vormt derhalve zo ook de doorgang naar het achterterrein.

Op het achter gelegen terrein staat een 4e bedrijfshal van ca. 355 m². Deze hal is in tegenstelling tot de (overige) bedrijfshallen aan de voorzijde niet geïsoleerd. Aan de zijkant is nog extra bergruimte onder een overkapping en afsluitbare bergruimte.
Aan de achterzijde van deze bedrijfshal is nog een opslagruimte aangebouwd welke v.v. is van 4 separate rolpoorten. Momenteel is deze ruimte opgedeeld in een 2-tal afzonderlijke ruimten maar eenvoudig om te bouwen tot bijvoorbeeld 4 garageboxen.

(bedrijfs)woning:
De naastgelegen woning is omstreeks 1932 gebouwd en net zoals de bedrijfsobjecten goed onderhouden. In het verleden is de woning op de begane grond ook deels in gebruik geweest als kantoorruimte ten behoeve van het bedrijf.
De woning is als volgt ingedeeld:
Begane grond: entree/hal met trapopgang naar de verdieping en (provisie)kelder. Royale doorzon woonkamer en leefkeuken voorzien van compleet ingerichte inbouwkeuken met apparatuur. Aan de rechterzijde ligt nog een multifunctioneel te gebruiken ruimte (voormalige kantoor) met aparte ingang.
In de achterbouw bevindt zich een hal met toegang tot de patiotuin, bergkast, toiletruimte en badkamer. De patiotuin is v.v. een vrije achterom en een terrasoverkapping. Vanuit deze patiotuin is de achtergelegen tuin toegankelijk, welke thans in gebruik is als kippenren.
De toiletruimte en badkamer zijn in 2015 nog geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en uitgevoerd in een lichte kleurstelling. Achter de badkamer bevindt zich nog een bijkeuken en de doorgang (afsluitbaar) naar het bedrijfsgedeelte.
1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich 4 royale slaapkamer (v.v. airco).

Algemeen:
Het geheel is altijd goed onderhouden en maakt een verzorgde indruk. Het voor- en achterbedrijfsterrein is nagenoeg geheel verhard en biedt voldoende ruimte voor parkeren aan de voorzijde.
De karakteristieke bedrijfsgebouwen aan de voorzijde zijn in de jaren 30 gebouwd en zijn omstreeks 2006 grondig gerenoveerd. Zo zijn onder meer de kozijnen vervangen (aluminium met dubbele beglazing) en zijn de daken vervangen (geïsoleerd). De voorgevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd.
Het dak van de woning is omstreeks 2000 nog vernieuwd.
De 4e bedrijfshal aan de achterzijde is omstreeks 1999 gebouwd en voorzien van asbestvrije golfplaten.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Bedrijf”. Waarbij bedrijven van de categorie 1 en 2 toegestaan zijn evenals de bedrijfswoning. Daarnaast zijn bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven toegestaan.

Staat van oplevering:
In de huidige staat. Aanvaarding in overleg.

Overig:
– Perceel 3.476 m²;
– Totale bedrijfsoppervlakte ca. 1.150 m² (excl. 1e verdieping en zijkant 4e bedrijfshal)
– Totale woonoppervlakte woonhuis ca. 195 m² (incl. inpandig kantoor)
– Het pand wordt te koop aangeboden maar is in overleg ook eventueel te huur. Huurprijs en condities op aanvraag.
– Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com