Tienrayseweg 9

5961 NK Horst
€ 649.000,- k.k.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 200 m2
  • Perceeloppervlakte 784 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1954
  • Aanvaarding

Omschrijving

BEDRIJFSLOCATIE VAN MEER DAN 5.000 M2 NABIJ DE OPRIT A73

Vlakbij de op- en afrit Horst-Noord aan de A73 bieden wij deze bedrijfslocatie van maar liefst 5.320 m2 aan. Op deze locatie is thans een vrijstaande bedrijfsgebouw van bijna 20 meter diep en meer dan 10 meter breed. Grote dakramen zorgen voor veel lichtinval en er zijn meerdere hoge toegangsdeuren voor je bedrijfsmiddelen. Het bedrijfsgebouw is opgetrokken uit metselwerk, heeft een eigen toiletruimte en een flinke hoogte; perfect voor bedrijfsmatige doeleinden. Bij het bedrijfsgebouw is een groot verhard terrein (deels stelconplaten en deels asfalt). Het verharde terrein en het bijgebouw zijn te bereiken via een brede, af te sluiten inrit in het zijstraatje aan de oostzijde. Voorts is bij het bedrijfsgebouw een fraaie bedrijfswoning gelegen, die met maar liefst 4 slaapkamers echt enorm ruim te noemen is.

INDELING EN OPPERVLAKTE
Het betreft een halfvrijstaand gebouw bestaande uit 1 (bedrijfs)ruimte, thans in gebruik als opslagloods. De loods is voorzien van een eenvoudige toiletvoorziening en opslagvide (ca. 90 m²). Aan de voorzijde is toegang middels 2 schuifpoorten.
Oppervlakte (vvo):
– begane grond ca. 220 m²
– 1e verdieping ca. 95 m² (vide)
Op de bedrijfslocatie is ook een vrijstaande bouwhoeve “de Helpeney” gelegen. De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 212 m² en heeft in het achterste deel een garage/berging die ook 125 m² meet.
Desgewenst is de bedrijfsruimte ook los van de woning te koop, informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

BOUWJAAR EN BOUWAARD
Traditioneel gebouwd, staalconstructie, steens muren van metselwerk, zadeldak constructie v.v. golfplaten. Houten schuifpoorten en één kunststof raam met dubbele beglazing. Het gebouw is niet geïsoleerd. Bouwjaar: omstreeks 1992 gebouwd. De vrijstaande bouwhoeve is in 1954 herbouwd.

LIGGING EN LOCATIE
Het object is gelegen aan de doorgaande weg Horst-Tienray, is gelegen parallel aan de A73, nabij afrit 10 op een fraaie en goed bereikbare locatie. Het object is zeer goed te bereiken en beschikt over ruim voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke bestemming conform het vigerende bestemmingsplan “buitengebied Horst aan de Maas” is “bedrijf” met de functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf – aannemersbedrijf”.
Alle bedrijven in de categorie 1 en 2 zijn toegestaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: plantsoenendiensten en hoveniersbedrijven (b.o. <= 500 m²), vervaardiging van kleding en -toebehoren (excl. van leer), Kleine drukkerijen en kopieerinrichtingen, Elektrotechnische industrie n.e.g., Meubelstoffeerderijen (b.o. < 200 m2), Handel in auto's en motorfietsen,reparatie- en servicebedrijven, Autowasserijen, Groothandel, Post- en koeriersdiensten, Chemische wasserijen en ververijen. Nadrukkelijk zijn dit voorbeelden, we verwijzen u hiervoor naar Bijlage 4 Staat van Bedrijfsactiviteiten welke onderdeel is van het bestemmingsplan Buitengebied.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com