Kerkstraat 7D

5961 GC Horst
€ 2.695,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 200 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur midden in het gezellige en bruisende winkelcentrum van Horst multifunctioneel winkelruimte.

De winkelruimte is gelegen op een uitstekende centrum- en zichtlocatie. Het pand ligt aan de voorzijde aan deze hoofdwinkelstraat van het centrum en aan de achterzijde ligt het grote parkeerterrein Kloosterhof (met parkeerschijf, 2 uur vrij parkeren) waaraan o.a. ook de Jan Linders supermarkt gelegen is. Horst is mede door haar parkeerbeleid erg toegankelijk voor de regio. Al met al een zeer interessante plek die kansen biedt voor u en uw onderneming.

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 435 m² en wordt verdeeld in twee afzonderlijke winkelruimten. De helft aan de kerkzijde is reeds verhuurd en is in gebruik genomen als Bakkerswinkel. 

Aan de rechterzijde is een winkelruimte van ca. 200 m² beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een front van ca. 8 meter breed. Aan de achterzijde (parkeerplaatszijde) is het pand toegankelijk via een 2-tal afzonderlijke deuren welke ideaal voor laden en lossen zijn. De auto of vrachtwagen kan direct bij de deuren laden.

Indeling:

Begane grond:
De winkelruimte is momenteel ingedeeld als één grote verkoopruimte met aan de achterzijde een magazijn en pantry met toilet. Tevens bevindt zich aan de achterzijde de meterkast en cv-ruimte.

Kerkstraat:
Aan het einde van de Kerkstraat wordt ’t Gasthoes momenteel verbouwd tot een modern, multifunctioneel en duurzaam cultureel centrum waarbij het gebied rond ’t Gasthoes ook aangepakt wordt, zo zal een nieuw plein aangelegd worden en wordt de wijk Hof te Berkel verbonden met centrum waardoor het centrum van Horst aan de zuidzijde ook een nieuwe toegang krijgt. Dit zal leiden tot nog meer voetgangers in de Kerkstraat.
Tevens zijn er plannen om winkelcentrum Kloosterhof te her-ontwikkelen en uit te breiden. Dit zal een enorme boost geven aan de uitstraling van dit deel van de winkelstraat.

Centrum:
Het winkelaanbod in het centrum is gevarieerd en kent een complete branchering van winkels en horecagelegenheden. Er zijn zowel diverse lokale ondernemers gevestigd, evenals de grote landelijke ketens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Xenos, Hema, Kruidvat, Shoeby, Takko, Scapino en Etos. Eveneens zijn er vier grote supermarkten gevestigd in het centrum. Rondom liggen diverse parkeerterreinen welke zorgen voor voldoende parkeergelegenheid.

Horst heeft een belangrijke regio-functie en trekt een bovengemiddeld aantal bezoekers en ondernemers aan. Tevens heeft de omgeving Horst veel vakantiegangers in haar vele vakantieparken.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;
– (vraag)huurprijs: € 2.695,- exclusief BTW per maand.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij toegestaan zijn:
– detailhandel, geen supermarkt zijnde;
– horeca van categorie 1 en/of 2;
– kantoren;
– dienstverlening;
– maatschappelijke voorzieningen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com