Kerkstraat 2b

5961 GD Horst
Prijs op aanvraag
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 300 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur midden in de drukke verbindingsstraat tussen enerzijds de hoofdwinkelstraat van het centrum van Horst en anderzijds het goedbezochte parkeerterrein Kerkeveld (P2), gelegen commerciële ruimte van ca. 300 m².

In de directe nabijheid van de aangeboden ruimte liggen onder meer de supermarkten Plus en Lidl maar ook een bakkerswinkel, groentezaak, telefoonwinkel en Cigo liggen in de directe nabijheid. Mede door de aanwezigheid van de supermarkten en goede verbinding naar het gezellige centrum van Horst is dit gedeelte van de Kerkstraat een druk belopen straat.

“Om de hoek” ligt de hoofdwinkelstraat van het centrum van Horst, de Steenstraat en Kerkstraat. Aan de achterzijde ligt het grote parkeerterrein Kerkeveld (P2) welk binnenkort een volledige renovatie en nieuwe indeling (met meer parkeerplaatsen) krijgt. Parkeren kan hier, met parkeerschijf, 2 uur gratis. Tevens ligt een 3e supermarkt (Albert Heijn) aan dit parkeerterrein.
Horst is mede door haar parkeerbeleid erg toegankelijk voor de regio. Al met al een zeer interessante plek die kansen biedt voor u en uw onderneming.

Indeling:
De commerciële ruimte is multifunctioneel te gebruiken en thans ingedeeld als één grote verkoopruimte met aan de achterzijde een kleine opslagruimte/magazijn en kantoortje/kantine met pantry en toiletruimte met portaal.
De totale oppervlakte is ca. 300 m², waarvan ca. 275 m² in gebruik als verkoopruimte, deze is nog te vergrootte door de opslagruimte bij de commerciële ruimte te betrekken.

Horst Centrum:
Het winkelaanbod in het centrum is gevarieerd en kent een complete branchering van winkels en horecagelegenheden. Er zijn zowel diverse lokale ondernemers gevestigd, evenals de grote landelijke ketens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Xenos, Hema, Kruidvat, Shoeby, Takko, Scapino en Etos. Eveneens zijn er vier grote supermarkten gevestigd in het centrum. Rondom liggen diverse parkeerterreinen welke zorgen voor voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij toegestaan zijn:
– detailhandel, geen supermarkt zijnde;
– horeca van categorie 1 en/of 2;
– kantoren;
– dienstverlening;
– maatschappelijke voorzieningen;
– wonen.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op kortere termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg. Waarbij het uitgangspunt 5 jaar is.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com