Kerkeveld 21

5961 RZ Horst
Prijs op aanvraag
  • Type Kantoorruimte
  • Totale oppervlakte 690 m2
  • Perceeloppervlakte 5 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1990
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur: op een van de meest drukke locaties in het gezellige en bruisende winkelcentrum van Horst gelegen multifunctioneel commerciële ruimte.

De commerciële ruimte is direct gelegen aan het onlangs heringerichte en drukbezochte parkeerterrein Kerkeveld. Aan dit parkeerterrein liggen onder meer de supermarkten van Albert Heijn, Lidl en Plus waardoor er heel veel traffic is, het is tevens het grootste parkeerterrein van Horst Centrum met ca. 250 parkeerplaatsen (2 uur gratis parkeren met parkeerschijf).

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 345 m² verdeeld over diverse ruimten op de begane grond. Het pand is voorheen in gebruik geweest als bankkantoor waardoor kantoor-, dienstverlenings- en maatschappelijke functies het meest voor de hand liggen maar de eigenaar staat in overleg ook open voor andere passende invullingen.

Indeling:
Aan het Kerkeveld is het pand enerzijds via een centrale hal met automatische schuifpui toegankelijk en anderzijds via een aparte (personeels) ingang. Daarnaast is het pand ook eventueel toegankelijk vanuit het verbindingsstraatje tussen het Kerkeveld en de Steenstraat – De Steenstraat is “de hoofdwinkelstraat” van het centrum van Horst.
Vanuit beide ingangen aan het Kerkeveld is één grote centrale commercieel ruimte toegankelijk, deze is thans nog ingericht als centrale kantoorruimte met baliefunctie. Het bestaande meubilair kan in overleg door de nieuwe huurder gebruikt worden.
Bij de personeelsingang bevinden zich tevens naast de garderobe een 2-tal toiletten. Vanuit de personeelsruimte is een hal toegankelijk van waaruit een kantoorruimte, de serverruimte, meterkast, cv/opslagruimte en voormalige kluis (opslag) te bereiken zijn.

Vanuit de centrale commerciële (kantoor)ruimte met balie zijn 3 separate kantoor- annex spreekkamers toegankelijk. Achter de balie bevinden zich nog verdere werk/kantoorplekken, tevens is vanuit hier de kantine met keukenblok (v.v. koelkast, vaatwasser en close-in boiler) te bereiken. Aansluitend aan de kantine is nog een extra bergruimte. Midden in het pand ligt nog een eigen omsloten patiotuin (ca. 20 m²) welke geheel bij het pand hoort en zorgt voor extra lichtinval.
Aan de voorzijde van het pand – tussen beide ingangen – bevindt zicht nog de voormalige pinautomatenruimte deze ruimte is thans geschikt voor opslagdoeleinden maar multifunctioneel te gebruiken. Hierbij kan na enkele aanpassingen gedacht worden aan bijv. extra kantoor- en/of spreekkamer(s), winkelruimte etc.

Centrum:
Het winkelaanbod in het centrum is gevarieerd en kent een complete branchering van winkels en horecagelegenheden. Er zijn zowel diverse lokale ondernemers gevestigd, evenals de grote landelijke ketens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Xenos, Hema, Kruidvat, Shoeby, Takko, Action, Scapino en Etos. Eveneens zijn er vier grote supermarkten gevestigd in het centrum. Rondom liggen diverse parkeerterreinen (met parkeerschijf, 2 uur vrij parkeren) welke zorgen voor voldoende parkeergelegenheid. Horst is mede door haar parkeerbeleid erg toegankelijk voor de regio.

Horst heeft een belangrijke regio-functie en trekt een bovengemiddeld aantal bezoekers en ondernemers aan. Tevens heeft de omgeving Horst veel vakantiegangers in haar vele vakantieparken.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering. De bestaande interieuronderdelen, installaties en afwerking waaronder systeemplafonds, (inbouw)verlichting, airco installaties etc. worden aan de huurder ter beschikking gesteld.
Het pand is thans onder meer voorzien van een gasgestookte cv-ketel, een gebalanceerde warmt terugwininstallatie (WTW), diverse airco units en brandmeldinstallatie. Voornoemde installaties zijn gebruiksklaar en altijd goed onderhouden door de vorige huurder.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij toegestaan zijn:
– kantoren;
– dienstverlening;
– maatschappelijke voorzieningen;
– detailhandel (incl. functieaanduiding supermarkt);
– horeca van categorie 1 en/of 2.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar (GGD Investments).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com