Hertog Arnoldlaan 8

5961 TA Horst
€ 1.200,- p/m.
  • Type Kantoorruimte
  • Totale oppervlakte 294 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2000
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur praktijk/kantoorruimte

Op een goed bereikbare locatie aan de rand van het centrum van Horst ligt deze voormalige (huisartsen)praktijkruimte (ca. 147 m²) met voldoende eigen parkeerplaatsen. De aangeboden ruimten zijn optimaal te gebruiken ten behoeve van (semi)medische doeleinden waaronder praktijkruimte maar ook een invulling als kantoor is goed denkbaar.
De afgelopen tijd zijn de ruimten verhuurd geweest als woonruimte. Hoewel dit niet de eerste voorkeur van de eigenaar heeft is dit bij de juiste kandidaat eveneens bespreekbaar.

Indeling:

Begane grond (ca. 80 m²):
Aan de voorzijde is het pand middels een aparte hal/tochtportaal toegankelijk. Vanuit de entreehal is de centrale hal met open secretariaat cq. kantoorruimte bereikbaar. Vanuit deze centrale hal is verder toegang tot de toiletruimte, een 3-tal afzonderlijke kantoor-/spreekkamers en de trap naar de verdieping.
De begane grond is geheel voorzien van een nette tegelvloer in een donkere kleurstelling welke is voorzien van vloerverwarming. Alle ruimten zijn voorzien van grote ramen die voor een prettige lichtinval zorgen. Verder zijn er op diverse kamers, zowel op de begane grond als op de verdieping, wateraansluitingen met wastafel.

Eerste verdieping (ca. 67 m²):
Vanuit de hal kunt u achter een deur via de trapopgang naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich naast een royale overloop en badkamer nog 3 kantoor-/spreekkamers. De badkamer is geheel betegeld en v.v. een toilet, douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap is er toegang tot een extra bergzolder.

Algemeen:
Voor het pand liggen 2 eigen parkeerplaatsen en aan de linkerzijde liggen nog eens 5 verdere parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen behoren exclusief tot de aangeboden ruimte.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering. De bestaande interieuronderdelen, installaties en afwerking waaronder verlichting, installaties etc. worden aan de huurder ter beschikking gesteld.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 2 jaar is (met eventuele verlening);
– borg 3x de maandhuur.

Bestemming:
De huidige bestemming is “wonen” met functieaanduiding huisarts. Een andere invulling zal nader afgestemd moeten worden met de gemeente.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com