Handelstraat 17

5961 PV Horst
€ 2.950,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 979 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2001
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur: Aan de doorgaande weg van Horst naar Sevenum op bedrijventerrein “Hoogveld” gelegen goed onderhouden (multi)functioneel bedrijfsgebouw bestaande uit een bedrijfshal (ca. 790 m²) met optionele kantoorruimten.

Het pand heeft een goede ligging, is uitstekend bereikbaar en gelegen op het moderne en gevarieerde bedrijventerrein Hoogveld nabij de op- en afritten van de A73 (Nijmegen – Venlo). Ook het treinstation van Horst en de op- en afritten van de A67 (Eindhoven – Venlo) zijn op kortere afstand bereikbaar.

Direct voor het gebouw liggen diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.

Indeling:

Bedrijfshal:
De bedrijfshal is gebouwd omstreeks 2001 en voorzien van een overheadpoort en separate loopdeur. De keurige hal (ca. 640 m²) is geheel geïsoleerd, verlichting en een “gladde”/egale betonvloer welke is v.v. vloerverwarming. De palletstellingen kunnen desgewenst gebruikt worden door de huurder.
In de bedrijfshal bevindt zich een doorgang naar een ruimte van ca. 150 m² welke multifunctioneel te gebruiken is, bijv. als werkplaats, atelier etc. Deze ruimte is v.v. een systeemplafond incl. verlichting.
Boven op deze werkplaats is een entresol van eveneens ca. 150 m² welke voor lichtere opslagdoeleinden mogelijkheden bied.

Kantoorruimte:
Vanuit de bedrijfshal is middels een kleine archiefruimte de optioneel bij te huren kantoorruimte toegankelijk. Deze kantoorruimte (begane grond ca. 189 ²) is desgewenst ook separaat te huur.
De kantoorruimte heeft eveneens een eigen ingang aan de andere zijde van het pand. Deze ingang is via een oprit aan de zijkant van het pand bereikbaar, ook zijn er nog een aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

De modern ingerichte kantoorruimte is instapklaar en thans ingedeeld als één grote kantoorruimte met praktisch berggedeelte in de hoek. Middels een stalen trap is de vergader- annex spreekkamer van ca. 30 m² gelegen welke eveneens modern ingericht is en geheel voorzien is van glaswanden.
Op de begane grond bevinden zich verder nog een kleine archiefruimte (met doorgang naar de bedrijfshal), pantry met bergruimte en twee eigen toiletruimten.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Bedrijventerrein”. Waarbij bedrijven van de categorie 3.1 t/m 3.2 toegestaan zijn. Voor bedrijven die vallen in een lagere milieucategorie kan worden afgeweken (middels een omgevingsvergunning).

Staat van oplevering:
In de huidige staat, instapklaar.

Algemeen:
– Rondom het gebouw liggen voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. De aangeboden ruimtes bevinden zich in het gebouw waarin ook Kempen Communicatie en Kempen Media gevestigd zijn;
– Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk;
– Huurtermijn: de looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij de voorkeur 5 jaar is;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Huurprijs bedrijfshal € 2.950,- per maand excl. BTW en gebruikerslasten;
– Huurprijs kantoorruimte € 1.450,- per maand excl. BTW en gebruikerslasten;
– Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com