Dijkerheideweg 4

5961 NC Horst
€ 1.000,- p/m.
  • Type Leisure
  • Totale oppervlakte m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1975
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie, aan de Dijkerheideweg 4 in Horst (gemeente Horst aan de Maas) staat deze sportlocatie met clubgebouw te huur! Het gehele terrein bestaat uit een groot grasveld van ruim 7060 m² en een sportkantine met kleedlokalen van 250 m².

Indeling clubgebouw:
Vanuit de hal zijn aan de rechterzijde de meterkast, berging, wandkast, bestuurskamer met C.V. ruimte en scheidstrechterlokaal te bereiken. Links in de hal bevinden zich de toiletruimten en de toegang naar de sportkantine. De sportkantine is één grote ruimte welke opgedeeld kan worden in twee aparte ruimtes. Ook zit er een bar in vanuit waar een kleine keuken te bereiken is. Vanuit de openslaande deuren in de kantine heb je goed uitzicht op het voetbalveld. De twee kleedlokalen zijn bereikbaar vanaf de buitenkant.

Voetbalveld:
Het grasveld van ruim 7060 m² is goed onderhouden. Het voormalige volledige voetbalveld is voorzien van een ondergrondse regeninstallatie. Een nieuwe voetbalclub kan hier zijn basis vestigen maar de ruimte is ook bijzonder geschikt om hier een combinatie van activiteiten te ontwikkelen.

Ligging:
Het terrein is gelegen in een omgeving met een gemêleerde samenstelling van woonhuizen, agrarische bedrijven en een hondendagopvang. De locatie is gunstig gelegen en uitermate geschikt om outdoor activiteiten te realiseren. De op- en afritten van de autosnelweg A73 (Roermond – Nijmegen) liggen op nog geen 2 kilometer afstand. Maar ook de aansluitingen op de autosnelweg A67 Eindhoven – Duitsland ligt binnen 10 kilometer. Het NS treinstation van Horst – Sevenum ligt ook op nog geen 5 kilometer afstand.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;
– Huurprijs € 1.000,- per maand (eventueel te splitsen in € 850,- per maand voor het gebouw en € 150,- per maand voor het sportveld, mits voor beide een huurder gevonden wordt).
– bestemming: sport
– Er is met de gemeente overleg geweest om te kijken of een andere functie dan sport op deze locatie mogelijk is, voor functies die vallen binnen een bedrijfsbestemming zou een aanvraag kans van slagen kunnen hebben. Woonfuncties, maatschappelijke functies of functies in de gezondheidszorg zijn hier niet passend, gelet op de omliggende bedrijfsobjecten. Nadrukkelijk zijn door de gemeente geen toezeggingen gedaan en zal iedere aanvraag individueel door de gemeente beoordeeld moeten worden.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com