Kieenweg 10

5991 EK Baarlo
€ 475,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 125 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOOR TE HUUR

Op een goed bereikbare locatie gelegen zijn deze bedrijfsruimte en eventueel losse kantoorruimte gelegen. Beide ruimten zijn onafhankelijk van elkaar te huur.

De bedrijfsruimte en het kantoor is gelegen op bedrijventerrein “Kieën” te Baarlo welk gelegen is achter de Napoleonsbaan (Venlo-Maaseik) waardoor het pand uitstekend bereikbaar is.

Kieënweg 10 (ca. 123 m²):
De bedrijfsruimte bestaat uit 1 grote opslag/bedrijfsruimte van ca. 123 m². Aan de achterzijde van het gebouw is de entree middels een grote elektrisch bedienbare rolpoort (ca. 4 x 4.25 meter). Er is een mogelijkheid om de entresol te realiseren gezien de totale hoogte van 5 meter van de te huren ruimte. Aan de zijkant van de rolpoort is een aparte entree voorzien van een aparte loopdeur met portaal welke toegang geeft tot de opslagruimte, toilet en kantine c.q. kantoorruimte met keukenblok v.v. afzuigkap.

Kieënweg 14 (ca. 43,25 m²):
De kantoorruimte is zowel in combinatie met een van de bedrijfsruimten als afzonderlijk te huur en gelegen op de 1e verdieping. De kantoorruimte is gelegen aan de Kieënweg.
Indeling kantoorruimte op de 1e verdieping:
1e verdieping: grote kantoorruimte van 43.25 m² excl. gezamenlijke entree, toilet en keukenpantry.
2e verdieping: middels vlizotrap naar bergzolder.

Terrein:
De bedrijfsruimten gelegen aan de Kieënweg hebben in onderling overleg parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Bestemming:
Het pand is multifunctioneel te gebruiken en heeft de bestemming: “Bedrijventerrein -1” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar en gelegen op het volop in beweging zijnde bedrijventerrein van Baarlo de “Kieën. Uitvalswegen (via de Napoleonsbaan) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Huurprijzen:
– Kieënweg 10: € 475,- per maand (excl. BTW).
– Kieënweg 14: € 295,- per maand (excl. BTW).

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com