Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Loverhof 19 in Panningen 5981 CT

Loverhof 19

5981 CT Panningen
Koopsom € 349.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

Welkom in Domaine Belle Cour, waar wonen en genieten samen komen.

Domaine Belle Cour is een kleinschalig en uniek woonhof gelegen aan de Loverhof/Beekstraat in Panningen. Rustig wonen rondom een mooie binnentuin en met alle (centrum)voorzieningen op loopafstand. Woonhof Domaine Belle Cour wordt een mooie mix van gezonde en energiezuinige woningen en appartementen. De in totaal 29...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Welkom in Domaine Belle Cour, waar wonen en genieten samen komen.

Domaine Belle Cour is een kleinschalig en uniek woonhof gelegen aan de Loverhof/Beekstraat in Panningen. Rustig wonen rondom een mooie binnentuin en met alle (centrum)voorzieningen op loopafstand. Woonhof Domaine Belle Cour wordt een mooie mix van gezonde en energiezuinige woningen en appartementen. De in totaal 29 woningen worden duurzaam gebouwd met natuurlijke bouw- en isolatiematerialen op basis van hout. Deze materialen zorgen ervoor dat uw woning koel blijft in de zomer en warm is in de winter. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is dat er rekening wordt gehouden met de toekomst. Faciliteiten zijn bouwkundig voorbereid of er wordt bij de bouw al rekening mee gehouden. Domaine Belle Cour, uw wooncomfort nu en in de toekomst.

HET WOONHOF
Woonhof Domaine Belle Cour is geen gewone woonwijk, maar een besloten en rustig hof, waarin de woningen zijn georiënteerd op een gezamenlijke binnentuin. Deze binnentuin is royaal van opzet met speelse hoeken. Een groene oase waar u rustig kunt vertoeven, maar ook een plek waar men elkaar kan ontmoeten. De binnentuin is autovrij, want u parkeert uw auto in een van de vier buitenhoeken van het hof, dichtbij uw woning.

DE WONINGEN
Domaine Belle Cour omvat 29 woningen verdeeld over 6 typen basiswoningen. Deze woningen zijn zeer compleet en hoogwaardig afgewerkt. Er is keuze uit geschakelde en vrijstaande woningen en appartementen (beneden- en bovenwoningen) met en zonder tuin. De basiswoningen zijn zodanig samengesteld dat er nog vele extra opties mogelijk zijn, zodat u uw woning kunt aanpassen op uw persoonlijke woonwensen. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is dat er rekening wordt gehouden met de toekomst. Faciliteiten zoals een slaapkamer beneden of een lift zijn al bouwkundig voorbereid. Of er wordt bij de bouw rekening gehouden met deze faciliteiten, zodat een toekomstige aanpassing van uw woning straks veel sneller en goedkoper gerealiseerd kan worden.

De woningen van Domaine Belle Cour worden gebouwd met natuurlijke bouwmaterialen en isolatiematerialen op basis van hout. Het voordeel van houten materialen is dat ze een lage warmtegeleiding kennen en daarnaast een hoge warmte-opslagcapaciteit hebben. Deze ideale combinatie zorgt ervoor dat uw woning koel blijft in de zomer en warm is in de winter. Een duurzame woning met een gezond binnenklimaat en een lagere energierekening. Dat is mooi meegenomen! Dankzij de uitstekende isolatie kunnen de woningen eenvoudig elektrisch worden verwarmd en is er geen CV-installatie nodig. De woningen zijn “all electric” van opzet en worden voorzien van zonnepanelen.

TYPE KASTANJE
De appartementen bestaande uit de beneden- en bovenwoningen type Kastanje zijn gelegen aan de Loenhofstraat. De benedenwoningen beschikken over een entreehal, meterkast, toilet, berging, woonkamer met terras, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De bovenwoningen zijn middels een lift bereikbaar en voorzien van een entreehal, meterkast, berging, toilet, woonkamer met balkon, open keuken, slaapkamer, badkamer en een royale zolder. De zolder is via een vaste trap bereikbaar. Alle appartementen beschikken over een eigen privé-berging welke naast het gebouw zijn gelegen.

*All-in prijzen
Compleet en hoogwaardig afgewerkte woning:
• complete woning, maatwerk in eigen regie (diverse opties mogelijk)
• houtbouw niet alleen duurzaam, maar ook zeer gezond wonen
• levensloopbestendig, huislift voorbereid
• royale entree in poortgebouw, met videobewaking
• veiligheidsvoorzieningen rondom park (camera’s, elektrische sloten)
• carport, met E-oplaadpunt (voor snelladen) voorbereid
• royale extra brede privé-parkeerplaatsen
• rondom parkeervoorzieningen voor bezoekers
• zeer hoge isolatiewaarden voor muren en daken
• extra isolatie dankzij tripel glas i.p.v. dubbel glas
• buitenjalouzieën op de zonzijden
• zonnepanelen voor circa 40% van benodigde capaciteit
• hoogwaardige erfafscheidingen in en om gehele woonhof
• aangeklede en afgewerkte binnentuin en hof
• gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
• ontzorgd dankzij samenwerking in een beheervereniging


VERHUUR PROCEDURE:
Heeft u interesse in dit appartement? Dan verzoeken wij u het inschrijfformulier voor ons in te vullen. Dit formulier kunt u telefonisch (077-3067100) of per e-mail (panningen@intermakelaars.com) bij ons opvragen.
Het ingevulde aanvraagformulier, vergezeld de benodigde documenten gelieve bij InterMakelaars aan te leveren. Indien u na beoordeling hiervan in aanmerking komt voor het appartement, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken en indien al mogelijk tevens voor een bezichtiging van het appartement. Mocht u vragen hebben over de procedure, dan horen we dat graag van u.

Bijzonderheden:
- Genoemde huurprijs betreft de huurprijs inclusief verplichte parkeerplaats € 35 per maand en servicekosten € 45 per maand;
- Waarborgsom 1x de maandhuur;
- Huurprijs exclusief water en elektra (lage energielasten dankzij zonnepanelen);
- Huisdieren uitsluitend na goedkeuring van de verhuurder;
- Minimale huurperiode 2 jaar;
- Sanitair: voor het leveren en monteren van sanitair is een stelpost opgenomen van € 4.000,- excl. BTW. De getekende opstelling is indicatief. In overleg met aannemer samen nader te bepalen, meerwerk is in overleg mogelijk;
- Keuken: voor het leveren en monteren van sanitair is een stelpost opgenomen van € 5.000 incl. BTW. De getekende opstelling is indicatief. In overleg met aannemer samen nader te bepalen, meerwerk is in overleg mogelijk;
- De eerste huurder kan in overleg met de architect de indeling van het appartement nog in beperkte mate aanpassen;
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 349.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 150 m² Inhoud 611 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Elektrische verwarming Buitenruimte Tuin Zonneterras Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Carport, Parkeerplaats Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Zonnecollectoren
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Indien u wenst dat wij contact met u opnemen over deze woning kunt u uw gegevens via onderstaande formulier aan ons doorsturen.
Wij streven er naar om op werkdagen regelmatig onze e-mail te bekijken en binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.