InterMakelaars B.V. Horst-Venray

Hoofdstraat 11
5961 EX Horst
Tel: 077-3989090
horst@intermakelaars.com
Broekweg, 5961 JG Horst Prijs op aanvraag
Broekweg in Horst 5961 JG

Omschrijving

TE KOOP BOUWKAVEL (IN ONTWIKKELING)

Aan de Broekweg, dicht bij de kern Horst en dicht bij alle uitvalswegen, ligt deze ruime tuin van ca. 1.200 m2. De locatie is met recht te omschrijven als een topplek om te wonen.

De gemeente Horst aan de Maas heeft nadat de eigenaar een principe verzoek heeft gedaan, gereageerd dat het onder voorwaarden mogelijk is de bestemming te wijzigen van tuingrond, naar bouwgrond. Momenteel is een ruimtelijk adviesbureau druk doende met het verder uitwerken hiervan.

Omdat zowel het bouwen van één vrijstaande woning als het realiseren van een twee onder een kapwoning (type langgevelboerderij) uitgewerkt kan worden, willen we graag in een vroeg stadium al het gesprek met kopers oppakken. Het kopen van deze kavel biedt u echter ook de vrijheid om een woning te bouwen die helemaal voldoet aan uw eigen wensen.

De uiterlijke verschijningsvorm van de woning dient te passen in het beleid van de gemeente Horst aan de Maas. De materiaalkeuze en indeling kunnen naar eigen wens worden ingevuld, waarbij wel rekening dient te worden gehouden met het bouwbesluit. Daarnaast worden er extra eisen gesteld aan geluidsisolatie, in verband met de aanwezigheid van de A73.

Indien u geinteresseerd bent in deze topplek, informeren wij u graag nader over de door de huidige eigenaar gemaakte plannen en u bent op afspraak altijd welkom op ons kantoor voor een gesprek.
Omdat het een bouwkavel betreft dient u rekening te houden met 6% overdrachtsbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan drukke weg Indeling Perceeloppervlakte 1200 m² Kadasteroppervlakte 1200 m² Kadastrale gegevens Gemeente HORST Sectie R Perceelnummer 625 Oppervlakte 1200 m²