Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vrouwboomweg 4 in Horst 5961 PM

Vrouwboomweg 4

5961 PM Horst
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

TE KOOP BOUWKAVEL MET BOUWPLAN

In het buitengebied van de kern Horst, gemeente Horst aan de Maas, ligt deze ruime bouwkavel op 2.305 m2 eigen grond, voorzien van een bouwplan met vergunning voor een vrijstaande woning met grote vrijstaande garage. U kunt er voor kiezen om de plannen van de huidige eigenaar uit te voeren. Hiervoor is reeds door de gemeente Horst aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP BOUWKAVEL MET BOUWPLAN

In het buitengebied van de kern Horst, gemeente Horst aan de Maas, ligt deze ruime bouwkavel op 2.305 m2 eigen grond, voorzien van een bouwplan met vergunning voor een vrijstaande woning met grote vrijstaande garage. U kunt er voor kiezen om de plannen van de huidige eigenaar uit te voeren. Hiervoor is reeds door de gemeente Horst aan de Maas een omgevingsvergunning verleend. Het kopen van deze kavel biedt u echter ook de vrijheid om een woning te bouwen die helemaal voldoet aan uw eigen wensen.

De uiterlijke verschijningsvorm van de woning dient binnen de huidige vergunning gehandhaafd te blijven. De materiaalkeuze en indeling kunnen naar eigen wens worden ingevuld, waarbij wel rekening dient te worden gehouden met het bouwbesluit.

De bebouwing is zodanig op de kavel gesitueerd dat u maximaal geniet van de zon en het uitzicht.

Vanaf de kavel heeft u een werkelijk fenomenaal uitzicht over weilanden en karakteristieke boerderijen in de directe omgeving. De locatie is met recht te omschrijven als een topplek om te wonen.

Natuur?
Natuurgebied ’t Ham is een van de pareltjes van Horst. Landschapspad ’t Ham is zoals een landschapspad bedoeld is: niet rechttoe rechtaan, ongelijk en modderig wanneer het flink geregend heeft. 't Ham wordt natuurlijk begraasd door runderen. De route bevat diverse leuke elementen waaronder ook een mooi uitkijkpunt dat uitzicht biedt over de meanderende Groote Molenbeek. Aan de andere kant is ook het voormalige Floriadeterrein makkelijk te bereiken en biedt tal van mogelijkheden voor degene die in de vrije tijd wil recreëren.

Goed bereikbaar?
De Vrouwboomweg in Horst is uitstekend te bereiken en is gelegen nabij afslag 11 van de A73 Nijmegen - Venlo. U kunt binnendoor naar het NS station Horst - Sevenum dat ook op minder dan 10 autominuten rijden gelegen is. Ook per fiets is het station gemakkelijk te bereiken.

Centrumvoorzieningen?
Ook de centrumvoorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Via de Venloseweg bent u zo in het gezellige centrum van Horst, alwaar een breed aanbod aan winkels, restaurants en cafés zorgt dat u zich geen minuut hoef te vervelen. Wilt u echt een hele dag shoppen dan zijn de centra van Venlo, Düsseldorf en Eindhoven allemaal binnen 40 minuten te bereiken.


Indien u geinteresseerd bent in deze topplek, informeren wij u graag nader over de door de huidige eigenaar gemaakte plannen en u bent op afspraak altijd welkom op ons kantoor voor een gesprek.
Omdat het een bouwkavel betreft dient u rekening te houden met 6% overdrachtsbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 285.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2305 m² Kadasteroppervlakte 2305 m² Kadastrale gegevens Gemeente Horst Sectie T Perceelnummer 1578 Oppervlakte 2305 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Indien u wenst dat wij contact met u opnemen over deze woning kunt u uw gegevens via onderstaande formulier aan ons doorsturen.
Wij streven er naar om op werkdagen regelmatig onze e-mail te bekijken en binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring