Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in America 5966 RZ

9 woningen America

5966 RZ America

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever Bouwmij Janssen bieden we te koop aan deze negen woningen te America, gelegen aan de Grad Poelsstraat. Dit prestigieuze nieuwbouwplan bevindt zich nabij het gewilde uitbreidingsgebied aan de Woutersstraat en bestaat uit vijf levensloopbestendige- en vier tweeonder-één-kapwoningen. De toekomstige bewoners van dit woonproject zijn verzekerd van een leven lang zorgeloos...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 227.000,- tot € 254.000,- Gebruiksoppervlakte 104 m² t/m 108 m² Inhoud 396 m³ t/m 411 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 180 m² Start Verkoop 04-12-2019 Aantal kavels 9 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever Bouwmij Janssen bieden we te koop aan deze negen woningen te America, gelegen aan de Grad Poelsstraat. Dit prestigieuze nieuwbouwplan bevindt zich nabij het gewilde uitbreidingsgebied aan de Woutersstraat en bestaat uit vijf levensloopbestendige- en vier tweeonder-één-kapwoningen. De toekomstige bewoners van dit woonproject zijn verzekerd van een leven lang zorgeloos wonen. De negen woningen worden namelijk gerealiseerd volgens hoge normen op het gebied van gezondheid, milieu en energie.

Woonproject Grad Poelsstraat combineert prachtige architectuur met toekomstbestendig wonen. Ook zijn de woningen ontworpen volgens de hedendaagse maatstaven en tegelijkertijd ook goed past in de bestaande aangrenzende architectuur, zoals de zes toekomstige tegenoverliggende woningen. De uitstraling met fraaie details in combinatie met een hoogwaardige
afwerking bepalen de kwaliteit van dit woonproject. Daarnaast kenmerkt het bouwplan zich door diverse woningtypes met onderscheid in o.a. bewonersdoelgroep, oppervlakte, inhoud en materialen. We nodigen u uit voor een eerste bezichtiging: ontmoet dit plan in de brochure.

Om een volledig beeld van het project te krijgen zijn er 3D-visuals in de brochure verwerkt. Bij ons kantoor zijn meerdere stukken te verkrijgen waaronder verkooptekeningen, visuals en een video van het toekomstige straatbeeld.

De negen woningen bestaan uit vier twee-onder-één-kapwoningen en vijf levensloopbestendige woningen. De
woningen zijn geschikt voor meerdere doelgroepen. Bij de levensloopbestendige woningen is de slaapkamer op de
benedenverdieping gesitueerd waardoor, wat de naam al zegt, de woningen levensloopbestendig zijn. Dit houdt niet
in dat de woningen alleen geschikt zijn voor ouderen. Ook steeds meer jongeren kiezen voor dit type woning.

De isolatie en installatie van de woning is dusdanig dat een “Energie Prestatie Coëfficiënt” (EPC) van = 0,4
wordt gehaald. De “Energie Prestatie Coëfficiënt” wordt berekend aan de hand van verschillende waarden, waarbij naast isolatie, ook de bezonning, het glasoppervlak en de installatietechniek van de woning een rol spelen. Hiernaast zullen de woningen optioneel worden voorzien van PV-panelen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 227.000,- - € 254.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 104 m² t/m 108 m² Inhoud 396 m³ t/m 411 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 180 m² Start Verkoop 04-12-2019 Aantal kavels 9 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Indien u wenst dat wij contact met u opnemen over deze woning kunt u uw gegevens via onderstaande formulier aan ons doorsturen.
Wij streven er naar om op werkdagen regelmatig onze e-mail te bekijken en binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.